DOKTOR PREDRAG KON UPRAVO SAOPŠTAVA NOVE DETALJE O KORONI! Ovo moraju svi građani Srbije da čuju (VIDEO)
Predrag Kon, Foto: Printscreen

VAŽNO JE!

DOKTOR PREDRAG KON UPRAVO SAOPŠTAVA NOVE DETALJE O KORONI! Ovo moraju svi građani Srbije da čuju (VIDEO)

S jednog mesta, u sve domove u našoj zemlji, čuće se glas naših najboljih lekara, ali i predstavnika udruženja pacijenata.

Objavljeno: 09:26h

Kako bi se smanjio pritisak na zdravstvene ustanove i lekare, pružila podrška i pravovremene informacije, Forum pacijenata Srbije, koji okuplja veliki broj pojedinačnih udruženja pacijenata organizuje prvu veb konferenciju za pacijente pod nazivom "TU SMO".

Epidemiolog Predrag Kon kaže da je ovo četvrta nedelja gde je najjače ubrzanje, i u petoj polako dolazi do vrha, eventulano može da se desi da se kasnije produži pzbog preduzetih mera,

- Situacija je očekivana. Nažalost takva kakva jeste, pretnja i dalje postoji. Jako je važno posebno u dve nedelje gvozdena disciplina - kaže Kon.

Prema njegovim rečima kaže da ta gvozdena disciplina sada potrebna svima. On je kazao da bi počelo masovno testiranje, potrebno je da imamo testove, i da se oni očekuju od SZO .

Ova jedinstvena veb konferencija održava se od 9 do 16 sati, uz podršku istaknutih lekara svih specijalnosti, koji će, pored psihološke pomoći, pričati o uticaju korona virusa na druge bolesti i pružiti odgovore na brojna pitanja pacijenata koji su oboleli od malignih oboljenja, autoimunih i hroničnih nezaraznih bolesti. S jednog mesta, u sve domove u našoj zemlji, čuće se glas naših najboljih lekara, ali i predstavnika udruženja pacijenata.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.