KINESKA FIRMA DONIRALA 50.000 MASKI ZA APOTEKE: Evo koliko najviše MOŽETE DA KUPITE!
Prema rečima Nikolića, stabilizovano je snabdevanje rukavicama i dezinfekcionim sredstvima, Foto: Damir Dervišagić, Ilustracija

KRAGUJEVAC

KINESKA FIRMA DONIRALA 50.000 MASKI ZA APOTEKE: Evo koliko najviše MOŽETE DA KUPITE!

Prema rečima Nikolića, stabilizovano je snabdevanje rukavicama i dezinfekcionim sredstvima

Objavljeno:

Gradonačelnik Kragujevca Radomir Nikolić izjavio je da će danas u apoteke u Kragujevcu stići zaštitne maske za lice, po 1.000 za svaku apoteku, a nova količina će se isporučivati na svaka dva do tri dana.Prema rečima Nikolića, kupovina je ograničena pa svako može da kupi najviše po tri maske.

Nikolić je rekao da je kompanija "Rafl siti" u Kragujevcu, u vlasništvu Kineza, donirala ovom gradu 50.000 maski, a paket iz Šangaja je stigao zajedno sa paketom državne pomoći iz te zemlje.

"Ove maske sukcesivno dolaze u Kragujevac i služe najpre za očuvanje javnog sistema u gradu, delimo ih na dnevnom nivou. Pokrivaju potrebe volontera Crvenog krsta, radnika u javno komunalnim preduzećima, i delom radnika u socijalnoj i zdravstvenoj zaštiti", rekao je Nikolić na konferenciji za novinare.

On se zahvalio i manjim firmama iz Kragujevca koje su počele proizvodnju zaštitnih maski.

Prema rečima Nikolića, stabilizovano je snabdevanje rukavicama i dezinfekcionim sredstvima.

Nikolić je rekao da je kompanija "Mind Grupa" počela sa proizvodnjom dezinfekcionih sredstava pa će grad imati dovoljno ovih sredstava za trgove, trotoare, ulice, javne objekate, stambenih zgrada i druga mesta.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.