VRANJANKA JE RODILA BEBU O KOJOJ PRIČA CELA SRBIJA: Čekajte da čujete po čemu je Aleksej poseban!
Ilustracija, Foto: Profimedia

neverovatno

VRANJANKA JE RODILA BEBU O KOJOJ PRIČA CELA SRBIJA: Čekajte da čujete po čemu je Aleksej poseban!

Beba je rođena prirodnim putem i nije bilo nikakvih problema na porođaju

Objavljeno:

VRANjE – Kada je otišla na poslednji pregled ultra zvukom pre porođaja mladoj Kristini Tasić Stojanović rekli su da je beba krupna i da ima oko 4 kilograma. Nije je to iznenadilo jer joj je i prvi sin bio grupna beba. Međutim kada se 29. januara porodila i kada joj je babica saopštila da njena beba ima 5 kilograma i 290 grama bila je u blagom šoku.

Pokušala sam da je ispravim, rekla sam joj da greši da beba ima verovatno 4 kilograma i 290 grama, ali me je ona ispravila i rekla da da sam rodila pravog džina – priča sa osmehom ova mlada žena koja sa suprugom Daliborom živi u Davidovcu nadomak Vranja.

Mala senka na najsrećniji trenutak u jednoj porodici pala je već sutradan kada su majci rekli da beba nije dobrog zdravlja, da ima problema sa šećerom i da se mora transportovati za Niš,ali na sreću sve je to brzo sanirano i mali džin Aleksej je sada u svojoj kući sa jednoipogodišnjim bratom Andrejom.

Nije mi bilo sve jedno. Svakoj majci je važno da joj je dete zdravo. Provela je beba šest dana na intezivnoj nezi Neonatologije u Nišu i sada je on dobro i svi smo presrećni jer smo zajedno – kaže mama Kristina.

Kristinu je porodio dr Goran Petrović. Beba je rođena prirodnim putem i nije bilo nikakvih problema na porođaju. Ona kaže da su svi u vranjskom Porodilištu bili divni prema njoj i da su svi saglasni da se ne sećaju da se ovako krupna beba rodila u Vranju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.