NAKON PRODAJE GRANDA SNEŽANA ĐURIŠIĆ GLAVNA? DOBILA OVO OVLAŠĆENJE: Potez Saše Popovića RAZBESNEO ČLANOVE ŽIRIJA!
Foto: Stefan Jokić

promene u žiriju

NAKON PRODAJE GRANDA SNEŽANA ĐURIŠIĆ GLAVNA? DOBILA OVO OVLAŠĆENJE: Potez Saše Popovića RAZBESNEO ČLANOVE ŽIRIJA!

Snežana Đurišić dobila je veća ovlašćenja od kreativnog direktora Saše Popovića, koji je ponovo rešio da uvede neka nova pravila.

Objavljeno:

Sašina odluka izazvala je burne reakcije ostalih članova žirija, koji su očigledno besni! Po njima, Snežana Đurišić biva često privilegovana, a to im se, očigledno, ne sviđa.

foto: Printscreen/Youtube/Zvezde Granda

– Sale je od svih članova žirija izabrao da baš Snežana Đurišić postane deo Grand produkcije i da ravnopravna sa njim donosi odluke. Ona je zaposlena u Grandu i prima platu. Radi kao muzički urednik Zvezda Granda i sada je dobila veća ovlašćenja. To je žiriju Saša saopštio na snimanju, ali očigledno se njegova odluka nije dopala ostalim članovima. Među prvima se pobunila Marija Šerifović koja je pitala jel nju to neko zaj*bava. Rekla je da njene odluke niko neće da prekraja i da će otići. I Viki Miljković se našla uvređenom: “Mislila sam da smo ovde svi ravnopravni, da imamo isto pravo glasa. Ne razumem čemu privilegije, ako smo do sada dobro funkcionisali?” Snežana Đurišić je bila u šoku, nije očekivala ovakve reakcije jer na kraju krajeva svi su deo tima koji donosi veliku gledanost. Do kraja emisije Viki se malo oladila, a Marija se vratila i najnormalnije ponašala kao da se ništa nije dogodilo. Naravno Snežana ih jako dobro poznaje obe, zna tačno kako reaguju, pa im ovakav nastup ne uzima za zlo, a Popović je već navikao na okršaje.

foto: Dragan Kadić

Čini se da poslednjih nekoliko sezona među članovima žirija Zvezda Granda stalno kulja određena doza netrpeljivosti. Viki je bila prva na tapeti, sada je došao red na Snežanu Đurišić.

Da li ostatak ekipe ne voli kada im se neko meša u odluke, ili jednostavno ne dozvoljava nikome da ima veća ovlašćenja, ne znamo.

Ali, sasvim je očigledno da sukob mišljenja, kao i sujeta i te kako postoje.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.