UJUTRU NAS OČEKUJE LEDARA, A ONDA HAOS: Ovo je detaljna prognoza za narednih 7 dana! NEĆE VAM SE SVIDETI!
Zima / Ilustracija, Foto: Filip Plavčić

vremenska prognoza

UJUTRU NAS OČEKUJE LEDARA, A ONDA HAOS: Ovo je detaljna prognoza za narednih 7 dana! NEĆE VAM SE SVIDETI!

Za vikend i početkom naredne sedmice pretežno sunčano, a od nedelje i toplije

Objavljeno:

Uveče novo postepeno naoblačenje, tokom noći ponegde u brdsko-planinskim predelima slab sneg. Vetar umeren i jak, severozapadni, tokom dana u daljem slabljenju. Jutarnja temperatura od -5 do 1, najviša dnevna od 1 do 7 stepeni. I u Beogradu ujutro slab mraz, a na širem području grada umeren.

Tokom dana pretežno sunčano uz umeren, a još ujutro i kratkotrajno jak severozapadni vetar, koji će tokom dana biti u daljem slabljenju. Jutarnja temperatura od -5 do -3, najviša dnevna do 5 stepeni. Tokom noći naoblačenje, ali će se zadržati uglavnom suvo.

Do kraja nedelje u jutarnjim satima slab i umeren mraz, a dnevna temperatura uglavnom oko prosečnih vrednosti. U petak oblačno, ponegde sa slabom kišom i snegom. Uveče i tokom noći prestanak padavina i razvedravanje sa severoistoka.

Za vikend i početkom naredne sedmice pretežno sunčano, a od nedelje i toplije. U ponedeljak posle podne postepeno naoblačenje, koje će uveče, tokom noći i u utorak na severu i istoku zemlje usloviti kišu.

U sredu prolazno naoblačenje sa kišom i padom temperature očekuje se i u ostalim krajevima, na planinama sneg. U četvrtak suvo uz razvedravanje i hladnije.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.