BOŠKO SE PROGLASIO ZA LIDERA OPOZICIJE! Biće bolno, otpor će biti veliki, ali PROCES JE POČEO, napisao je on!
Boško Obradović, Foto: Petar Lazović

IDEEMO

BOŠKO SE PROGLASIO ZA LIDERA OPOZICIJE! Biće bolno, otpor će biti veliki, ali PROCES JE POČEO, napisao je on!

Saopštenje za članove pokreta Dveri koje je na Tviteru podelio Milenko Jovanov (SNS), a u kojem lider Dveri sebe proglašava novim liderom opozicije, otvorilo veliku raspravu na Tviteru....

Objavljeno:

Deo opozicije predvođen Savezom za Srbiju 1. februara je zvanično pokrenuo kampanju za bojkot izbora raspisanih za 26. april. Na skupu u Kombank dvorani, lideri ovog saveza su poslali jedinstvene poruke pozivajući građane na bojkot izbora.

Ipak, u javnost je procurelo saopštenje lidera Pokreta Dveri, Boška Obradovića na osnovu koga se možemo pitati da li je, zapravo, počela bitka za lidera opozicije?

Lider Dveri prvo čestita saborcima na početku kampanje ocenjujući je uspešnom. Ipak, onda sledi nekoliko zanimljivih zapažanja.

Boško Obradović svoj govor na protestu građana u subotu i gostovanje na "Utisku nedelje" smatra "istorijski značajnim za novu fazu našeg građenja kao lidera opozicije".

- Rađanje novog lidera opozicije biće bolno za mnoge i otpor će biti veliki, ali taj proces je od sinoć počeo- kaže Obradović.

Izgleda da je Obradović već smislio i plan kako da "se rodi" kao nov lider opozicije: njegovi saborci iz Dveri treba da, koristeći društvene mreže, skreću pažnju na njegov govor sa protesta što boljim naslovima i citatima, kao i da šire najbolje poruke iz "Utiska". Ipak, ovo treba da rade veoma pažljivo jer treba da izbegavaju sukobe:

- Neka svako vodi računa o svakoj svojoj reči i potezu, a ja prvi i najviše.

Na Tviteru su mnogi Obradovićeve ideje shvatli kao šalu:

Ipak, kao najzanimljiviji deo saopštenja u komentarima je izdvojena sintagma o "rađanju lidera opozicije":

A upustva za "botove" su otvorila raspravu: Ko može da stvara svoju "vojsku botova"?

Ovako je na Tviteru reagovala javnost na ideje Obradovića. A, kako će na sve ovo reagovati njegovi saborci u kampanji za bojkot? To ćemo tek videti!

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.