TI BRE IMAŠ VIRUS U GLAVI VI SRBI JEDETE PSE: Kineskinja brutalno isprozivala Srbe, PRŠTE OŠTRE REČI NA SVE STRANE!
Kineskinja Nena, Foto: Printscreen Youtube

reagovala

TI BRE IMAŠ VIRUS U GLAVI VI SRBI JEDETE PSE: Kineskinja brutalno isprozivala Srbe, PRŠTE OŠTRE REČI NA SVE STRANE!

Mnogi su zbunjeni

Objavljeno:

Kineskinja Nena vlasnica Azijske robne kuće u Temerinu preko noći zahvaljujući "koronavirusu" postala je hit na društvenim mrežama gde ova trgovina objavljuje informacije o robi.

Međutim, umesto da se potencijalni kupci informišu o ceni grudnjka, povca za psa ili da li je stigla nova tura plastike iz bratske Kine, stranica je bukvalno zasuta samo sa jednim pitanjem: " ima li kod vas virusa?".

U poslednjih par dana od kada traje ovaj fenomen polemisanja vlasnice i posetioca ove stranice sve više je informacija o virusu, a manje o robi. Očigledno je da se vlasnica, uprkos lošem srpskom veoma dobro snašla u ulozi admina i vođenju onog što bi danas popularno rekli "hibridnog rata" ili gaženju fejk njuz vesti.

Posetioci stranicu bukvalno zasipaju raznim pošalicama, i šalama, koje vlasnica očito slabo razume, a posebno srpski humor, pa ponekad žestoko oplete po komentatorima, posebno oko slučaja virusa, da li ga i ko ima, i da li je bila možda u Kini!

Kako je Nena rekla malo je nervozna zbog postova koji je provociraju, a posebno je nerviraju pitanja da li Kinezi jedu pse. Onda odmah odgovara britkim odgovorom: " I vi Srbi jedete pse!".

1 / 4 Foto: Printscreen Facebook

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.