AMERIČKI AMBASADOR U BEOGRADU SPREMIO OMILJENO SRPSKO JELO: Odmah mu je ukazano na 2 greške koje je napravio!
Foto: Prentscren

pasulj, roštilj...

AMERIČKI AMBASADOR U BEOGRADU SPREMIO OMILJENO SRPSKO JELO: Odmah mu je ukazano na 2 greške koje je napravio!

Njegovi pratioci su spremno dočekali novu objavu

Objavljeno:

Ambasador Sjedinjenih Američkih Država (SAD) u Srbiji, Entoni Godfri, redovno sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Tviter deli fotografije hrane i pokazuje oduševljenje srpskom kuhinjom, a ovoga puta probao je i sam da napravi, ni manje, ni više nego - prebranac!

- Prvi pokušaj pravljenja prebranca. Kada je roštilj u pitanju tu sam već pravi stručnjak! Šta predlažete da napravim za naredni ručak - napisao je Godfri na svom nalogu uz fotografije prebranca i roštilja.

Njegovi pratioci su spremno dočekali novu objavu, te su u komentarima iznosili svoje predloge za naredni nedeljni ručak.

"Krenete od jutra sa gibanicom, pa preko sarme i podvarka do nekog pečenja", bio je jedan od predloga, a zatim su nastavili da se ređaju i ostali.

"Pošto je sezona kiselog kupusa u raznim varijantama onda sarma, podvarak sa vratnim šniclama, kupus sa suvim mesom" - ređali su se redom predlozi.

Ambasador Godfri je najviše predloga dobio za sarmu, ali bilo je i onih koji su predlagali deserte, poput vanilica i štrudle.

" Proja sa sirom, teleća čorba, sarme sa zeljem i za kraj jaka krempita", napisao je još jedan korisnik ove društvene mreže.

Pored predloga, dobio je i savete da "za prebranac bolje koristi krupniji pasulj i jaču zapršku".

Šta će biti na sledećem Godfrijevom meniju i da li će prihvatiti neki od ovih predloga, ostaje nam da vidimo.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.