AMERIKANAC KOJI JE OBIŠAO GROB KSENIJE PAJČIN SREO SE S JELENOM KARLEUŠOM! Otkrivamo o čemu su pričali (VIDEO)
Jelena Karleuša i Žan Klod, Foto: Privatna arhiva/Espreso.co.rs

PRIČA KOJA OSTAVLJA BEZ DAHA

AMERIKANAC KOJI JE OBIŠAO GROB KSENIJE PAJČIN SREO SE S JELENOM KARLEUŠOM! Otkrivamo o čemu su pričali (VIDEO)

Prati sva njena gostovanja, zna sve pesme, voli kako se oblači i podržava njen način razmišljanja

Objavljeno:

Priča o Amerikancu koji je posetio Srbiju kako bi obišao grob Ksenije Pajčin zaintrigirala je mnoge, a sada vam donosimo i nastavak.

Ksenija nije jedina ličnost iz Srbije koju dečko po imenu Žan-Klod Langerholc voli, on je veliki fan i Jelene Karleuše.

foto: Privatna arhiva/Espreso.co.rs

Prati sva njena gostovanja, zna sve pesme, voli kako se oblači, a pre svega je poštuje zbog načina na koji razmišlja.

Bio je u prvim redovima kad je pop diva nastupala u Americi, a nakon nastupa su se i upoznali, kako kaže, na obostrano zadovoljstvo, a samo za naš portal otkrio je kako je sve to izgledalo.

Jedna zanimljiva činjenica je to što sam ja imao prijatelja koji je bio dobar prijatelj sa Zoranom Birtaševićem i stalno sam mu govorio da im prenese da dođu u Ameriku, pisao sam im na instagramu i njemu i Divni Karleuši, ona me je pratila i volela je moje poruke, a onda mi je samo jednom Zoran javio da JK dolazi kod nas da peva, oduševio sam se i odmah sam kupio karte. Uživao sam sa svojim mužem u prvom redu dok je nastupala, znala je da sam ja na nastupu i želela je da ja budem na bini dok peva pesmu "Ide maca oko tebe", nakon nastupa su mi rekli da ću se upoznati sa njom i da ih pratim do lokacije gde je ona, bio sam šokiran i iznenađen. Konačno je došao i taj momenat, upoznao sam je, bio sam pod tremom jer ne može svako da upozna svog idola, ja sam uspeo, pričala je sa mnom pola sata. Bila je totalno drugačija od onoga što je generalno u javnosti, bila je prizemna i veoma prijatna, prosto sam se šokirao.Pokazao sam joj njenu kasetu od ranije koju sam čuvao, bila je impresionirana što će se baš na toj kaseti potpisati i oduševljena mojim zanjem o njoj. Pričali smo dosta o svemu, o karijeri, o njenom i mom životu. Voleo bih da bude moj "model" kada otvorim kompaniju koja će se baviti proizvodnjom odeće za kućne ljubimce pošto ih i ona voli, a i Balkanska je kraljica

Žan-Klod je susret s Jelenom Karleušom zabeležio i snimkom, a mi vam ekskluzivno prikazujemo šta se dešava iza bine i kako se pevačica ponaša kada reflektori nisu uključeni.

Nakon njegovih reči, nismo mogli, a da ga ne pitamo da li je Jelena tamo zaista poznata kao što priča već godinama ili je ipak to izmišljotina.

Da! Naravno da je istina, osim Kardašijanove za koju svi znamo da je kopira, viđam dosta devojaka na ulici koje se oblače baš kao Jelena Karleuša, dosta drugih poznatih ličnosti je prati i kopira i to ne kriju. Voleo bih da snimi album na engleskom jeziku, to bi me baš usrećilo

Obzirom da nam je otkrio kako zna svaku njenu pesmu, pitali smo ga koji mu je njen omiljeni album.

Samo za tvoje oči - album koji je miks brzih i sporih pesama, obožavam taj zvuk, a omiljene pesme su mi "Moj dragi" i "Zar ne", kada je nastupala zamolio sam je da otpeva obe pesme i uradila je to, bio sam presrećan, sećam se da je to bio jedan odličan nastup

Želeli smo da budemo pravi domaćini pa smo Žan-Kloda poveli u jedan obilazak Beograda, a šta kaže o domaćoj hrani, kulturi i običajima, imaćete priliku uskoro da čitate na našem portalu.

Bonus video:

(Lazar Stanušić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.