ŽAN-KLOD JE DOŠAO IZ AMERIKE DA POSETI GROB VELIKE SRPSKE ZVEZDE: Njegova priča je NEVEROVATNA! (FOTO)
Žan-Klod Langerholc, Foto: Espreso.co.rs, Printscreen/Youtube

totalno drugačija priča

ŽAN-KLOD JE DOŠAO IZ AMERIKE DA POSETI GROB VELIKE SRPSKE ZVEZDE: Njegova priča je NEVEROVATNA! (FOTO)

Žan Klod je pre svega veliki poštovalac Ksenije Pajčin i njene muzike, pa je prvenstveno ona glavni razlog njegovog dolaska

Objavljeno: 14:54h

Iako ste navikli na to da obično Srbi maštaju o životu u Americi, mi vam donosimo totalno drugačiju priču o momku koji je iz Amerike doputovao u Beograd samo iz jednog razloga.

Ekipa Espreso portala provela je vreme sa Amerikancem koji se zove Žan-Klod Langerholc i koji je nakon višegodišnje želje da poseti Srbiju, konačno to i uspeo.

Žan Klod je pre svega veliki poštovalac Ksenije Pajčin i njene muzike, pa je prvenstveno ona glavni razlog njegovog dolaska.

foto: Privatna arhiva/Espreso.co.rs

On je imao veliku želju da poseti grob Ksenije Pajčin i ostavi joj ruže, a kako kaže za nju je čuo još kao mali u vreme kada nije moglo sve da se "progugla" i sazna, jer mu je otac koji je putovao po svetu doneo Ksenijinu kasetu koju je kupio u znak sećanja na posetu Balkana.

Moj otac je bio u poseti Balkanu, kada se vratio kući želeo je da nam prenese utisak sa putovanja kroz poklone, kupio je razne stvari koje su mogle da se kupe samo kod vas. Dobio sam kasetu Ksenije Pajčin koju sam jedva dočekao da čujem, svega što se sećam je da nisam razumeo ni reč, ali da sam se oduševio muzikom.

foto: Privatna arhiva/Espreso.co.rs

Žan Klod tvrdi da je tada bio mali i da nije mogao da razume ni jednu reč njene pesme, ali da se na prvo slušanje zaljubio u njenu muziku. Godinama je pokušavao da sazna nešto više o njoj, a sa dolaskom društvenih mreža to mu je bilo olakšano.

Kako je vreme prolazilo i kako su počele da se pojavljuju društvene mreže sve više sam saznavao o Kseniji, njena smrt me je duboko pogodila i tada sam se zarekao da ću kad tad posetiti njen grob. Nakon dosta godina planiranja konačno sam uspeo da dođem i ostavim joj ruže, najlepše, baš kakva je ona i bila, najlepša.

1 / 5 Foto: Espreso.co.rs

Pored posete njenog groba, on je obišao i druga mesta, probao domaću hranu i upoznao se sa Beogradom o čemu ćete takođe da čitate na našem portalu.

Preuzimanje fotografija i delova teksta nije dozvoljeno bez pismene saglasnosti redakcije Espresa.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Lazar Stanušić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.