BLACK FRIDAY POPUSTI DO 70% NA LETOVANJA!
Pored toga što je domovina bogova, filozofije i demokratije, Grčka je i jedna od omiljenih destinacija za letovanje u našem narodu, Foto: Promo

topla preporuka

BLACK FRIDAY POPUSTI DO 70% NA LETOVANJA!

Rezervišite na vreme

Objavljeno:

Ukoliko volite da sve isplanirate na vreme, pa i letovanje, sada je idealna prilika za to! Rezervišite odmor po sjajnim Black Friday popustima koje je „ Travelland “ pripremio za Vas!

Pored toga što je domovina bogova, filozofije i demokratije, Grčka je i jedna od omiljenih destinacija za letovanje u našem narodu. Prirodne lepote uokvirene impresivnim planinskim predelima, divlje obale i čarobne plaže, vrhunska gastronomija i gostoljubivo stanovništvo nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Okružuju je vode tri mora i obuhvata preko 1400 ostrva pa svako može pronaći idealnu lokaciju za svoj savršen odmor.

foto: Promo

Turistička agencija „Travelland“ Vam nudi širok izbor hotela u Grčkoj po neverovatno sniženim cenama. Aristoteles Beach Hotel 4* je šarmantni hotel smešten u mirnom delu Atifosa, idealan za opuštajući odmor i za porodice sa decom. Nalazi se na uzvišenju sa koga se pruža prelepi pogled na more i privatnu plažu i sastoji se od savršeno udobnih soba. Aktuelan je popust do čak 70%!

Izuzetno prijatan hotel „village“ tipa, Alexandros Palace Hotel 5*, sastoji se iz desetak manjih objekata i poseduje privatnu plažu, velnes centar i teniski teren i za njega važi popust do 50%! Dion Palace Beauty & Spa Hotel 5* je savršen hotel sa odličnom uslugom, pogodan za odmor, zabavu, rekreaciju i uživanje. Pored velikog i moderno dizajniranog spa centra koji nudi veliki izbor sadržaja, svojim gostima nudi i brojne druge usluge i mogućnosti za zabavu, u kojima možete uživati uz popust do 45%!

foto: Promo

Iz godine u godinu turistima je sve primamljivija i Turska, očaravajuća zemlja čija se lepota oslikava u kontrastima, kulturi i tradiciji. Duge peščane plaže, prepoznatljiva kuhinja, vrhunski hoteli, dobar provod i živahan ritam samo su neki od razloga za ogroman broj turista svake godine. Izaberite neki od prelepih hotela iz ponude i rezervišite svoje letovanje po najboljoj ceni!

Kleopatra Beach Hotel 4* se nalazi u centru Alanje i sastoji se iz udobnih soba, raspoređenih u 3 zgrade. Aktuelan popust je do 25%!

foto: Promo

Nedaleko od mesta Side, na dugoj peščanoj plaži u mestu Kizilac, smešten je . smešten je Lyra Resort Hotel 5*. poseduje restorane koji pripremaju specijalitete turske, italijanske, meksičke i kuhinje dalekog istoka; otvorene i zatvorene bazene, toboggan, terene za sportove i mnoge druge sadržaje. U ovom hotelu uživajte uz popust do 20%! Limak Arcadia Golf & Sport Resort 5* se nalazi na privatnoj peščanoj plaži u regiji Belek. Pored nekoliko restorana, barova i bazena, nudi i fitnes centar, SPA, dnevnu animaciju i noćni program, 4 teniska terena, odbojku na plaži, diskoteku, bioskop na otvorenom, i sve to uz popust do 20%! Takođe, u ovom hotelu troje dece u family sobi boravi besplatno!

foto: Promo

U regiji Lara nalazi se luksuzni Adalya Elite Lara 5* hotel. U moderno opremljenim sobama i svim pogodnostima možete uživati uz popust do 25%! Takođe, u ovom hotelu troje dece u family sobi boravi besplatno!

Lancora Beach Hotel 4* smešten je u centru Kemera, na šljunkovitoj plaži. Ukoliko želite opuštanje - tu su tursko kupatilo i sauna; ukoliko volite da se aktivirate na odmoru – tu su odbojka, stoni tenis, fitnes centar, a za nezaboravan provod tu je i zabavni program sa muzikom uživo. Popust za ovaj hotel je do 25%!

foto: Promo

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/. Za najaktuelnije ponude, dodajte nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.