BLACK FRIDAY U TRAVELLAND-U: DO ČAK 70% POPUSTA NA GRČKE HOTELE
Dobra ponuda agencije Travelland, Foto: Promo

ODLIČNA PONUDA

BLACK FRIDAY U TRAVELLAND-U: DO ČAK 70% POPUSTA NA GRČKE HOTELE

Ovo ne sme da se propusti

Objavljeno: 14:18h

Počelo je vreme Black friday popusta i ujedno idealno vreme da rezervišete letovanje po najboljoj ceni! "Travelland" je za tu priliku pripremio sjajne popuste za najbolje grčke hotele.

Aristoteles Beach Hotel 4* je šarmantni hotel smešten u mirnom delu Atifosa, idealan za opuštajući odmor i za porodice sa decom. Nalazi se na uzvišenju sa koga se pruža prelepi pogled na more i privatnu plažu i sastoji se od savršeno udobnih soba. Aktuelan je popust do neverovatnih 70%!

foto: Promo

Velelepni luksuzni kompleks Porto Carras u Neos Marmarasu poseduje sve što je potrebno za savršen odmor, a i više od toga! Velika privatna plaža, najveći teren za golf u Grčkoj, dva nadaleko poznata spa centra, pozorište, bioskop, podrum najboljih vina sa vinotekom, uslovi za bavljenje svim klasičnim i vodenim sportovima – samo su deo onoga što Vam nudi ovaj grandiozni hotelski kompleks. Meliton i Sithonia su hoteli ovog kompleksa za su spremni popusti do 58%!

foto: Promo

Cronwell Platamon i Cronwell Sermilia Resort 5* su čuveni po luksuzu i komforu, a sada su, zahvaljujući popustu do 47% i povoljni!

foto: Promo

Na par kilometara od slikovitog mesta Nea Potidea, uz samu plažu, u okruženju prelepog mediteranskog vrta smešten je Portes Beach Hotel 4*. Poseduje veliki otvoreni i dečji bazen, diskoteku, teretanu, saunu, salu za društvene igre, konferencijsku i TV salu i brojne druge sadržaje. U ovom hotelu možete uživati uz popust do 49%!

Izuzetno prijatan hotel „village“ tipa, Alexandros Palace Hotel 5*, sastoji se iz desetak manjih objekata i poseduje privatnu plažu, velnes centar i teniski teren i za njega važi popust do 50%!

Dion Palace Beauty & Spa Hotel 5* je savršen hotel sa odličnom uslugom, pogodan za odmor, zabavu, rekreaciju i uživanje. Pored velikog i moderno dizajniranog spa centra koji nudi veliki izbor sadržaja, svojim gostima nudi i brojne druge usluge i mogućnosti za zabavu, u kojima možete uživati uz popust do 45%!

U Xenios Anastasia Resort 5* i drugim Xenios hotelima možete uživati uz popuste do 42%!

foto: Promo

Athena Pallas Village Hotel 5* je luksuzni hotel u tradicionalnom i etno stilu koji se nalazi na Sitoniji, na samoj obali u okruženju borove šume. Poseduje malu privatnu plažu, bazene, barove, restorane, igrališta i klubove za decu i druge sadržaje i pogodnosti za posetioce. Aktuelan je popust do 40%!

Popusti do 37% su obezbeđeni za hotele: Lily Ann Beach 3*, Xenios Loutra Beach Hotel 3*, Lily Ann Village 3* i Elea Beach 3*!

Porto Rio 4* se nalazi na prostranoj teritoriji sa privatnom plažom. Usluga hotela je dobra, ishrana raznovrsna, a sobe su velike, moderno uređene i u skladnim bojama. Popust za ovaj hotel je do 35%!

foto: Promo

A for art Hotel 4* smešten je u centru Limenasa na Tasosu, u zgradi sagrađenoj početkom 20. veka. Poseban je zbog jedinstva tradicionalnog i modernog stila – zadržao je izvornu spoljnu arhitekturu, dok je enterijer potpuno preuređen. Osetite šarm ovog neobičnog hotela uz popust do 34%!

Na spoju borove šume i privatne peščane plaže na Kasandri nalazi se Possidi Holidays Resort 5*. U svim sadržajima ovog luksuznog hotela možete uživati uz popust do 33%!

Sve ponude i popuste možete pogledati i ovde.

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji "Travelland", na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/. Za najaktuelnije ponude, dodajte nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.