ALBANCI SNIMILI FILM O VAĐENJU ORGANA NA KOSOVU! U njemu SRPSKA BANDA UBIJA!
"Captifs", Foto: Printscreen Youtube

ZAMENILI ULOGE

ALBANCI SNIMILI FILM O VAĐENJU ORGANA NA KOSOVU! U njemu SRPSKA BANDA UBIJA!

Naime, film se zove "Captifs" i bavi se trgovinom organa na Kosovu. Film je ocenjen ocenom (5,3) i klasifikovan je u Horor / Triler

Objavljeno:

Trgovina ljudskim organima Srba na Kosovu, o kojima se zna malo, a opet dovoljno naterala je tužitelje Haškog tribunala da sklope kockice i naprave jedinstvenu rutu sa četiri lokacije. Ipak, cela stvar ni dan danas nije rešena.

U celoj priči posebno je zanimljivo da su se za težak zločin protiv čovečnosti najpre zaniteresovali američki novinar Majkl Montgomeri, a zatim i haška tužiteljka Karla del Ponte i specijalni izvestilac Saveta Evrope Dik Marti. Poslednji u nizu zapadnih interesenata je i francuska istraživačka novinarka Vanina Kanban, inače šibeničkog porekla. U njenom filmu “Trgovina organima: Skandal u srcu Evrope”, pored poznatih detalja pojavljuju se i potpuno novi svedoci. Kao i unutrašnjost zlokobne “žute kuće”…

Ipak, to nije sprečilo Albance da snime film kako je "srpska banda" kidnapovala ljude albanskog porekla da bi zatim prodavali njihove organe.

- Ono kada snimiš film o sebi i tačno znaš kako je bilo, samo obrneš uloge, piše na Tviteru iznad najave za film.

Naime, film se zove "Captifs" i bavi se trgovinom organa na Kosovu. Film je ocenjen ocenom (5,3) i klasifikovan je u Horor / Triler.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.