SUTRA SNEG U SRBIJI! Čeka nas i kiša, a onda nagli preokret vremena, dobro se pripremite!
Sneg, Foto: Printscreen / Twiter

biće hladno

SUTRA SNEG U SRBIJI! Čeka nas i kiša, a onda nagli preokret vremena, dobro se pripremite!

Pred nama je vremenski rolerkoster

Objavljeno:

U Srbiji će sutra biti pretežno oblačno, hladno, mestimično sa slabom kišom, na visokim planinama susnezica i kratkotrajan sneg. Na severu Vojvodine pretežno sunčano. Krajem dana prestanak padavina.

Vetar slab i umeren, severni, severoistocni, uveče u skretanju na istočni i jugoistočni. Jutarnja temperatura od 0 do 7 C, najviša dnevna od 7 do 11 C, saopštio je Republicki hidrometeoroloski zavod.

U Beogradu pretežno oblačno, hladno, povremeno sa slabom kišom. Vetar slab i umeren, severni, severoistočni, uveče u skretanju na istočni i jugoistočni. Jutarnja temperatura 5 C, najviša dnevna 9 C. Izgledi vremena u Srbiji za narednih sedam dana - do 7. novembra:

U petak tokom dana postepeno razvedravanje, uz jačanje južnog i jugoistočnog vetra. Od subote porast temperature. Za vikend promenljivo oblacno sa sunčanim intervalima, u kosavskom području i na planinama umeren i jak južni i jugoistocni vetar, u nedelju povremeno sa udarima olujne jačine. Zatim relativno toplo, uz česta prolazna naoblačenja i uglavnom slabe padavine.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.