ANDRIJANA (19) JE MIS SRBIJE! Preuzela je krunu i dala JEDNO OBEĆANJE NAŠOJ ZEMLJI (FOTO)
Izbor za Mis Srbije, Foto: Printscreen

TAKMIČENJE

ANDRIJANA (19) JE MIS SRBIJE! Preuzela je krunu i dala JEDNO OBEĆANJE NAŠOJ ZEMLJI (FOTO)

Najlepša Srpkinja dolazi iz Gornjeg Milanovca, a krunu joj je predala prošlogodišnja Mis Srbije Sanja Lovčević

Objavljeno: 15:51h

Tradicionalna manifestacija Izbor za Mis Srbije održana je u sredu, 9. oktobra, u Kombank dvorani u Beogradu, sa početkom u 21 čas. Prestižnu lentu ponela je ove godine lepotica iz Gornjeg Milanovca, Andrijana Savić (19).

Nakon predstavljanja kandidatkinja i zabavnog programa u kojem su uživali članovi žirija, publika i počasne zvanice, Mis Srbije za 2018. Sanja Lovčević predala je svoju krunu novoj misici koja će slediti njene korake tokom narednih godinu dana i truditi se da predstavi Srbiju na najbolji mogući način.

foto: Printscreen

I ove godine je predsednica kompanije "Miss Yu" i vlasnica svetskih licenci za teritoriju Srbije Vesna Jugović/Vesna de Vinča, omogućila svima da budu deo ovog sjajnog puta i cele manifestacije koja se održava jednom godišnje, kako prenosi Telegraf.

Konačno, odlučeno je da je prva pratilja Ivana Bogdanovski iz Pančeva - Mis Srema, druga pratilja Katarina Mićić iz Požarevca, a za Mis Srbije za 2019. godinu izabrana je 19-godišnja Andrijana Savić iz Gornjeg Milanovca. Završila je srednju medicinsku školu u Zemunu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.