ŠUŠKALO SE DA JE ZORAN KESIĆ ZABRANJEN: Ovo je jedina prava istina o tome da li će se "24 minuta" i dalje emitovati
24 minuta sa Zoranom Kesićem, Foto: Printscreen

OVO SE ČEKALO!

ŠUŠKALO SE DA JE ZORAN KESIĆ ZABRANJEN: Ovo je jedina prava istina o tome da li će se "24 minuta" i dalje emitovati

Otkriveno je ono što je zanimalo sve

Objavljeno: 12:16h

Emisija “24 minuta sa Zoranom Kesićem” u subotu, 21. septembra ponovo startuje na O2 televiziji!

U novoj sezoni, autor emisije će sa svojim timom posebnu pažnju posvetiti pronalaženju laži, gluposti, demagogije, foliranja, ulizištva, primitivizma I kukavičluka na našoj društveno-političko-medijskoj sceni.

“A kada ih pronađemo, znate dobro šta sa njima radimo I nije uvek prijatno za gledanje. Sve ono što nas svakodnevno iritira kao građane, inspirisaće nas u emisiji kao TV profesionalce” kaže Kesić I dodaje: “Što nervozniji I besniji budemo bili, epizode će biti smešnije I efektnije. Uigranost tima, iskustvo, zdrava atmosfera u ekipi I glad za novim pobedama motivisaće nas I u ovoj sezoni da negativne pojave, izjave I fenomene gazimo sa velikom razlikom, ubedljivo I brutalno, a opet sa šarmantnom lepršavošću u nastupu I našim specifičnim vicom u igri”.

foto: Promo

Ekipa emisije pripremila je čitavu lepezu smešnog za svoju publiku: “Biće jako smešno. Biće bolno smešno. Biće gorko smešno. I biće tužno smešno. Sa nama će se I u novoj sezoni družiti analitičari I gosti koji imaju šta da kažu, umeju da kažu I ne libe se da kažu. Nastavljamo da pravimo emisiju kakvu bismo I sami voleli da gledamo, ali pošto je niko drugi ne pravi, moramo eto mi. Materijala za “24 minuta” se nakupilo I svakoga dana ga je sve više I više. Vreme je za šolju!”, ističe poznati voditelj.

Muzički segment emisije i ubuduće će biti rezervisan za žive nastupe bendova koji nam se dopadaju. Sve je, dakle jasno.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.