SILOVANA SAM SA 13 GODINA JER SAM VOLELA DEVOJKU: Potresna ispovest Kristine koja je LGBT morate DANAS da pročitate
Kristina Kastelac, Foto: Printscreen/Youtube/DA SE ZNA!

DAN POSLE PRAJDA

SILOVANA SAM SA 13 GODINA JER SAM VOLELA DEVOJKU: Potresna ispovest Kristine koja je LGBT morate DANAS da pročitate

Tu je navela da je zbog svojih osećanja i ljubavi ubrzo postala predmet iživljavanja

Objavljeno:

Kad sam imala 13 godina, prvi put sam bila silovana. Zato što sam bila zaljubljena u devojku koja je imala isto ime kao jedna voćka. Dobijala sam batina i batina nakon tog dana. Šamare i guranja sam prestala da brojim mnogo pre nego što sam bila silovana po drugi put, kad sam imala 15 godina, navodi Kristina Kastelac, danas 23-godišnja devojka.

Ona je rođena u Beogradu, okružena porodičnom ljubavlju, a sa 12 godina se prvi put stvarno zaljubila.

“Imala je isto ime kao jedna voćka, imala je smeh koji je odzvanjao. Sećam se njenih krupnih, tamnih očiju, i kako bi prekrstila ruke kad bi se naljutila. Sećam se njenog glasa, čak i danas, kao da smo opet u parkiću kod njene zgrade”, opisala je Kristina svoju mladalačku ljubav, u emotivnoj poruci na društvenim mrežama.

Tu je navela da je zbog svojih osećanja i ljubavi ubrzo postala predmet iživljavanja.

- Na ulici su mi dobacivali, postavljali mi neprijatna i neprimerena pitanja. Potpuni stranci su osećali da imaju pravo da mi priđu i da mi prete klanjem.

Kad sam imala 17 godina silovao me je poznanik koji je mrzeo pedere, i koji je mislio da su lezbejke dobre samo za jednu stvar. Od 13. do 18. godine, bila sam proganjana od strane prvog muškarca koji mi je pokazao kakav je osećaj kad te neko mrzi, kad neko misli da tvoj život ne vredi ništa. Proganjao me je da bi se postarao da nikad ne zaboravim šta mi je uradio, da nikad ne zaboravim gde mi je mesto - opisuje situaciju u kojoj se godinama nalazila.

Njenu ispovest pogledajte ovde:

Više o Prajdu:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.