UKOLIKO IMATE SE*S SA MALOLETNOM OSOBOM TO NIJE PEDOFILIJA, AKO JE IZGUBILA NEVINOST! Pisac uzburkao JAVNOST
Mihailo Alić, Foto: Printscreen Facebook / Mihailo Alic

LUDILO!

UKOLIKO IMATE SE*S SA MALOLETNOM OSOBOM TO NIJE PEDOFILIJA, AKO JE IZGUBILA NEVINOST! Pisac uzburkao JAVNOST

Mihailo je nedavno i izdao knjigu, i kako je napisao u pitanju je štivo koje će se posebno svideti "ljubiteljima" feminizma" pod nazivom "Muškarci pod opsadom"...

Objavljeno:

Mihailo Alić, pisac i kako sebe naziva, aktivista za istinsku ravnopravnost polova digao je veliku buru na Tviteru nakon što je napisao kako pedofilijom ne bi trebalo da se smatra se*s sa osobom koja je odavno dobrovoljno izgubila nevinost nezavisno što nije punoletna.

Nakon te objave se podigla velika bura, a mnogi su rekli kako su ga i prijavili na Tviteru zbog iznošenja ovakvih stavova u javnost.

Takođe, neki tviteraši su napisali kako je Mihailo profesor XIII beogradske gimnazije, dok njemu na Fejsbuk profilu stoji da je pohađao tu gimnaziju, ali i ne da radi u njoj.

Mihailo je nedavno i izdao knjigu, i kako je napisao u pitanju je štivo koje će se posebno svideti "ljubiteljima" feminizma" pod nazivom "Muškarci pod opsadom".

On je inače veoma aktivan na Tviteru, a većina tvitova se bavi temom "roda" i pravima muškaraca.

Mihailo je inače osnovač Fejsbuk stranice " Glas za muškarce" na kojoj promoviše prava muškaraca i borbu za porodicu, kao i kako piše, borbu protiv diskriminacije muškaraca.

Pozvali smo Mihaila za komentar, ali do objavljivanja ovog teksta nismo dobili odgovor.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.