PRIJATELJ MU ZA ZABAVU POKLONIO TRI DEVOJČICE OD 12 GODINA! Isplivali novi detalji PEDOFILSKOG SKANDALA
Foto: printscreen/youtube

strašno

PRIJATELJ MU ZA ZABAVU POKLONIO TRI DEVOJČICE OD 12 GODINA! Isplivali novi detalji PEDOFILSKOG SKANDALA

Nastavio je da mi priča kako ih je Brunel kupio u Parizu od roditelja i nudio velike svote novca, vize i budućnost u manekenskoj karijeri

Objavljeno: 10:38h

Iz dosad neotkrivenih sudskih dokumenata saznaje se da su jednom prilikom za preminulog seksualnog predatora Džefrija Epstajna iz Francuske doputovale tri 12-godišnje devojčice kako bi ih zlostavljao.

Devojke su navodno bile sadistički poklon za rođendan od njegovog dugogodišnjeg prijatelja Žan-Luka Brunela, piše Dejli Mejl.

Nove optužbe u slučaju Epstajn iznijela je Viržinija Roberts Žufri koja tvrdi da su je bogataš i njegova devojka Gislane Maksvel zaposlili kao "seksualnog roba" kada je imala 15 godina.

Žufri je iznela optužbe u građanskoj tužbi koju je pokrenulo američko tužilaštvo u Majamiju 2015. godine. Ta optužba je trebala da preokrene slučaj, a Epstajn je dotad odslužio samo 13 meseci zatvora nakon što je priznao krivicu za seks s maloletnicom.

Ona je tada rekla kako su maloletne Francuskinje (za koje se veruje da su sestre) bile poklon Epstajnovog dugogodišnjeg poznanika i čestog gosta Žana-Luka Brunela.

- Džefri se hvalio njima i njihovim godinama i govorio kako su doputovale iz Francuske jer su tamo živele u siromaštvu - rekla je Žufri.

Dodala je kako je sve tri devojčice videla vlastitim očima i da je Epstajn voleo da ponavlja kako ga često masiraju i pružaju mu oralni seks. Nije dugo trebalo da ih vrati nazad u Francusku.

- Nastavio je da mi priča kako ih je Brunel kupio u Parizu od roditelja i nudio velike svote novca, vize i budućnost u manekenskoj karijeri. Smatrao je kako je apsolutno sjajno koliko lako novac zavodi i mlade i stare te spominjao kako ne postoji neko ili nešto što se ne može kupiti - ispričala je Žufri.

Druga civilna tužba koja takođe uključuje Žufri navodi da su Brunel i Epstajn regrutovali mlade devojke iz Južne Amerike i Istočne Evrope za seks. Epstajn je uložio milion dolara kako bi pomogao lansiranje Brunelove firme sa sedištem u Majamiju, a on mu je zauzvrat "nabavljao" devojčice.

Brunel je navodno nabavljao nelegitimne vize za maloletne devojke iz stranih zemalja, a Epstajn ih je smeštao u stan svog brata na Menhetnu.

Podsetimo, multimilioner i osuđeni seksualni prestupnik koji je čekao suđenje zbog optužbi za trgovinu seksualnim robljem, pronađen je mrtav u njujorškom zatvoru, u svojoj zatvorskoj ćeliji.

Smrt osramoćenog milionera je i službeno proglašeno samoubistvom vešanjem. Povrede su ranije upućivale na to da se obesio ili je zadavljen jer su rezultati obdukcije pokazivali da mu je slomljeno nekoliko vratnih pršljenova.

Glavni državni tužilac Vilijem Bar zatražio je u utorak ostavku upravnika saveznog zatvora i osudio 'ozbiljne nepravilnosti' u zatvoru.

Mediji su pisali kako stražari nisu dovoljno često proveravali Epstajna i da su ga ostavili samog na tri sata, a sada je i službeno pokrenuta istraga oko njegove smrti.

Epstajnu su nekad prijatelji bili predsednik Donald Tramp i bivši predsednik Bil Klinton.

BONUS VIDEO:

ČAS ŠIVENJA: Kako sam naučila da sašijem suknju

(Espreso.co.rs/24 sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.