PALLINI BEACH, ATHOS PALACE, THEOPHANO IMPERIAL I SIMANTRO BEACH - SAMO U TRAVELLANDU
Travelland - turistička agencija, Foto: Promo

PRAVI IZBOR ZA VAŠ ODMOR!

PALLINI BEACH, ATHOS PALACE, THEOPHANO IMPERIAL I SIMANTRO BEACH - SAMO U TRAVELLANDU

Sve to možete rezervisati u genciji u subotu od 09h do 16h ili u nedelju od 10h do 17h kada radimo samo zbog Vas

Objavljeno: 14:02h

Ukoliko još niste doneli odluku gde ćete letovati, „Travelland“ je tu da vam u tome pomogne! Iz trenutne ponude izdvajaju se G-hoteli, luksuzni kompleks, koji čine: Simantro beach 5*, Theophano Imperial Palace 5*, Pallini Beach Hotel 4* i Athos Palace Hotel 4*, a za sve su aktuelni popusti do 26%! Takođe, u toku je i akcija za bus prevoz za navedene hotele sem Simantro beach-a: za smene od 5.8.-15.8., zaključno sa smenom od 9.9. do 19.9: povratna karta za odrasle je 40€, a za decu do 12 godina 30€! Sve to možete rezervisati u genciji u subotu od 09h do 16h ili u nedelju od 10h do 17h kada radimo samo zbog Vas!

foto: Promo
foto: Promo

Potpuno renovirani Theophano Imperial Palace 5* dao je potpuno novu dimenziju i kvalitet lancu G-hotela. Ističe se svojom inovativnošću i dekorativnošću u pogledu uređenja soba. Gosti ovog veoma luksuznog hotela koriste sve sadržaje i usluge celog kompleksa: sopstvenu plažu, parking, bazene, otvoreni bioskop i pozornicu, konferencijsku salu, fitness, saunu, masažu, barove, restorane i još mnogo toga. Sobe su vrlo lepe i udobne i svaka sadrži klima uređaj, mini bar, kupatilo sa đakuzijem, bademantilima, fenom za kosu i kozmetičkim preparatima, terasu/balkon, sef, SAT TV, ADSL konekciju. Za Theophano Imperial Palace 5* aktuelni su popusti do 26%!

foto: Promo
foto: Promo

Athos Palace Hotel 4* je luksuzno all inclusive odmaralište, koje sadrži 6 teniskih terena i olimpijski slatkovodni bazen. Gostima je na raspolaganju škola ronjenja, kao i raznovrsni sportovi na vodi, kao što su skijanje na vodi, vožnja kanua i ronjenje. Tu su i otvoreni i zatvoreni bazen, dečije igralište i celodnevna dečija animacija, tereni za sportske aktivnosti... Za Athos Palace Hotel 4* aktuelni su popusti do 26%!

foto: Promo
foto: Promo

Pallini Beach Hotel 4* se nalazi na sopstvenoj plaži i sastoji se iz glavne zgrade i bungalova. Bogati doručak i večera na bazi švedskog stola se služe u glavnom restoranu, osveženja i kokteli su dostupni u barovima, a tradicionalna taverna je otvorena celog dana i nudi jela grčke kuhinje, uključujući svežu ribu i morske plodove. Sobe su klimatizovane i sadrže TV, frižider i sef, a pojedine sobe imaju udoban dnevni boravak. Sve smeštajne jedinice obuhvataju balkon ili terasu sa pogledom na more, na bazen ili na vrt. Za Pallini Beach Hotel 4* aktuelni su popusti do 26%!

foto: Promo
foto: Promo

Pored hotela Athos, Palini i Theophano, četvrti u lancu G hotela, Simantro beach, ističe se svojim položajem u borovoj šumi, na velikoj peščanoj plaži. U savršenoj tišini i sa odličnim sadržajima, ovaj hotel predstavlja najbolji izbor za pravi odmor sa porodicom i prijateljima. Ima dva velika i dečji bazen, zatvoreni bazen, nekoliko raznovrsnih restorana i više barova, mini market, teren za odbojku na plaži, teren za tenis (uz doplatu na licu mesta), stoni tenis, diskoteku, dečje igralište, mini klub za decu, Spa centar (ulaz u centar se naplaćuje i uključuje korišćenje jacuzzi-ja, hamama, saune, teretane, dok svi gosti posebno plaćaju tretmane i masaže), veliki parking, "Internet corner" (uz doplatu na licu mesta), wifi internet u javnim delovima hotela (uz doplatu na licu mesta), uslove za bavljenje sportovima na vodi (uz doplatu na licu mesta), odlično organizovanu animaciju uz popust do 26%!

foto: Promo
foto: Promo

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu i u nedelju kada agencija radi od 10h do 17h. Više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/ Za najaktuelnije ponude, dodajte nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.