SRBIN JE BIO ZALJUBLJEN DO UŠIJU U DIVNU DEVOJKU: Ali posle ove scene U MUŠKOM WC-u nastao je PAKAO!
Ilustracija, Foto: Profimedia

DRAMA!

SRBIN JE BIO ZALJUBLJEN DO UŠIJU U DIVNU DEVOJKU: Ali posle ove scene U MUŠKOM WC-u nastao je PAKAO!

Zaljubio se, ali onda je ona dobila krila.

Objavljeno:

"Kako žene doživljavaju seks" naziv je teme na jednom srspkom forumu na kom se obreo muškarac u velikoj dilemi. Naime, on se zaljubio u jednu finu, smernu ženu, kako kaže "majku moje dece tip" i stigao je čak i do razmišljanja o braku.

Ali, ona je onda uradila nešro zbog čega je prekinut njegov miran san, a crv sumnje počeo je da nagriza um... Startovala ga je u toaletu restorana i pružila mu oralni seks. I tada počiinje njegov pakao....

Jadi jednog mladoženje
Jadi jednog mladoženjefoto: Printscreen

"Ne mogu da spavam večeras, pa reših da podelim ovo sa forumom iako nisam planirao jer ni sam nisam siguran koji mi je definitivan stav. Pisao sam na nekoj drugoj temi, ušao sam u vezu sa curom sa kojom sam se muvao još prošlog leta, devojka je i lepa i zgodna, i pametna, generalno bio sam vrlo zadovoljan što sam je našao, da nije objektivnih prepreka u vidu toga što ima ozbiljnu poslovnu ponudu za rad u inostranstvu oko koje se premišlja mogao bih da kažem da sam 100% zadovoljan što sam sa njom. Razmišljao sam se i o nečem višem, ali je još rano, plus za to moram prvo da znam ide li ili ostaje.

E sad, vidite šta se tu desilo. Ona je onaj miran tip devojke, znate onaj tip za dužu vezu, koliko znam samo takve je i imala. Tzv "majka moje dece" tip. Pre 2 nedelje smo bili na jednoj svadbi.

I sad, kad sam otišao do WC-a ona me je samoinicijativno pratila, ušla u kabinu iza mene, i tu je krenula da me otkopčava i pružila mi je oralni seks. Ja bio oduševljen u startu, međutim kako vreme ide i što više razmišljam o tome, ne znam, nekako sam razočaran u nju, to je skroz van njenog karaktera. Nije nešto što bih očekivao od devojke koju bih ženio.

Nisam neki čistunac, na protiv svašta sam radio, ali eto, koči me ovo. U međuvremenu sam imao smrtan slučaj u porodici, nismo imali seks ni pričali o ovome, a ne znam ni zašto bi pričali, desilo se šta se desilo i to je to. Ali ipak mi smeta, ne znam kako žene razmišljaju o ovome i kako opravdavaju njen postupak..."

Forumašice nisu shvatile u čemu je problem, pa je razjasnio:

foto: Printscreen

"Pa, problem je što očigledno nisam siguran koliko je dobra opcija oženiti devojku koja vam puši po WC-ima.

Mislim, šta možete očekivati od takve devojke ?

Kakva će to biti majka u budućnosti ?

A kakva supruga ?

Je li to međusobno povezano ?

I je li uopšte povezano sa činjenicom da puši po WC-ima ?

Eto ukratko to me muči, ako se već ženim želim miran i staložen brak, ne neke drame koje potencijalno promiskuitetno ponašanje zasigurno donosi."

I nije dugo čekao odgovor: "Mozes očekivati sve i ništa. To što te oralno zadovoljila u wc-u ne znači da neće biti dobra majka i supruga. Proradilo je nešto u njoj, možda neka fantazija, koju si ti probudio i sa tobom je osetila da može da uradi to. I ne nije povezano, ni sa čim. I sad ne pričam o devojkama koje idu od jednog do drugog. Jer kad si sa nekim toliko opušten, možeš da odradiš svaku fantaziju. Bar ja tako gledam na to, sa sadašnjim dečkom sam uradila neke stvari koje nisam mogla sa nekim od bivših."

A šta vi kažete?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.