SRPSKI PROFESOR TVRDI DA JE NAMERNO ZANEMAREN! Ne bi mogli da ga isele da su na vreme uradili JEDNU STVAR
Bespomoćan Slobodan Milivojević, Foto: Espreso.co.rs

ne zna šta da uradi

SRPSKI PROFESOR TVRDI DA JE NAMERNO ZANEMAREN! Ne bi mogli da ga isele da su na vreme uradili JEDNU STVAR

Srpski profesor dr Slobodan Milivojević verovatno će takođe, biti iseljen iz svog porodičnog stana, jer je kako tvrdi i on žrtva prevare

Objavljeno:

Srpski profesor dr Slobodan Milivojević verovatno će biti iseljen iz svog porodičnog stana, jer je kako tvrdi, žrtva prevare.

Slobodan je u julu prošle godine rešio da proda svoj stan u Ulici Milorada Gavrilovića 7, na Dorćolu. Na žalost, ta prodaja se nije završila uspešno. Gospođa sa Kosova, tačnije iz Zubinog Potoka, sa kojom je sklopio ugovor o zakupu, nestaje pre nego što je stan platila.

Godinu dana nakon ovog incidenta, tragedija za Slobodana ne prestaje, već se dodatno razvija. Mimo Slobodanovog znanja, pomenuta gospođa izdaje Slobodanov stan nepoznatom licu iz Šida. U međuvremenu, Slobodanu stiže naređenje da svoj stan napusti, ne bi li se nova osoba uselila.

foto: Espreso.co.rs

Slobodan je na sve moguće načine pokušavao da ovim ljudima stane na put, ali bezuspešno.

- Zakon je takav da ja sada ne mogu ništa da uradim. Tužio sam ih, pokretao žalbe i opet ništa. Kada su rekli da će me iseliti, 1. jula sam predao predlog ne bi li mi se u roku od najkasnije osam dana, kako Zakon nalaže, odredile privremene mere. Danas sam saznao da je moj slučaj pogledan tek 22. jula što vam znači da je namerno zanemaren ne bi li ja, a i moja porodica morali da se iselimo. Tako da definitivno moram napustiti svoj dom, rekao nam je očajni Slobodan.

U svom stanu je živeo sa osamdesetogodišnjom majkom, ćerkom i unukom, koje nisu želele da daju izjavu jer su previše potresene. Njima uskoro preti mogućnost života na ulici, a svi su očajni i ne znaju šta da rade, osim da mole sve ljude da im pomognu kako god znaju i umeju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.