ŠOK U SLAGALICI! Ovaj čovek je u igri ASOCIJACIJA bez premca, RETKO KO SME DA MU STANE NA CRTU! (VIDEO)
Emisija Slagalica, Foto: Printscreen/RTS

sreća ili znanje?

ŠOK U SLAGALICI! Ovaj čovek je u igri ASOCIJACIJA bez premca, RETKO KO SME DA MU STANE NA CRTU! (VIDEO)

Aleksandar, kome je ovo treće učešće u „Slagalici“ i koji je ranije dolazio do četvrtfinala i finala, tvrdi da je za uspeh u „Asocijacijama“ zaslužna „čista sreća“

Objavljeno:

U 13. emisiji 116. ciklusa popularnog kviza RTS-a „Slagalica“, u igri „Asocijacije“ takmičar na plavoj poziciji, Aleksandar Antić, pokazao je izvanredno umeće. Do konačnog rešenja došao je za ukupno sedam sekundi.

Aleksandar je otvorio najpre polje u koloni „A“, za tri sekunde rešio kolonu, a potom, za četiri sekunde, dao i konačno rešenje – „selo“. Tako se poenima (118) približio protivniku Milanu Jokiću, koji je u tom trenutku imao 121 poen.

U drugoj asocijaciji, koju je otvorio rival na crvenoj poziciji, Milan Jokić, rešio je najpre kolonu „B“, a zatim, posle pružene prilike Milanu, dao i konačno rešenje koje je glasilo „Užice“.

Zahvaljujući poenima osvojenim u drugoj igri „Asocijacija“, Aleksandar je odneo pobedu sa 149 poena prema 121, koliko je pripalo protivniku.

Aleksandar, kome je ovo treće učešće u „Slagalici“ i koji je ranije dolazio do četvrtfinala i finala, tvrdi da je za uspeh u „Asocijacijama“ zaslužna „čista sreća“.

Aleksandru i Milanu ipak sledi još jedan susret u kvizu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/RTS)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.