UELBEK LAŽE, NIJE NI IMAO NAMERU DA DOĐE U BEOGRAD! Dušan Nedeljković isprozivao slavnog francuskog pisca
Mišel Uelbek i Dušan Nedeljković, Foto: Printscreen / Youtube

EGZIBICIONIZAM UBER ALLES

UELBEK LAŽE, NIJE NI IMAO NAMERU DA DOĐE U BEOGRAD! Dušan Nedeljković isprozivao slavnog francuskog pisca

Opasne prozivke na račun francuskog pisca

Objavljeno:

Slavni francuski pisac Mišel Uelbek ipak nije stigao pre dva dana u Beograd na otvaranje književnog festivala Krokodil zbog problema s avio prevoznikom, obavestio je večeras publici u Kombank dvorani pisac Vladimir Arsenijević iz organizacije festivala.

On je rekao da je Uelbek poslao mejl u kojem je istakao da mu je žao što nije večeras pred beogradskom publikom.

"Istinu govoreći, onih nekoliko sati čekanja pre nego što je odlučeno da let bude otkazan, bili su baš uznemiravajući. Došlo je do neke vrste pobune putnika koji su zahtevali da izađu iz aviona. Treba reći da je bilo nekih zabrinjavajućih pojava, naročito miris goriva koji se jasno osećao. Ukratko, zaista nemam želju da letim avionom u ovom trenutku. Treba otkazati" , deo je njegovog mejla koji je Vladimir Arsenijević pročitao publici u Beogradu.

Njegove navode juče je demantovao srpski pisac Dušan Nedeljković, koji je na društvenoj mreži Tviter isprozivao Uelbeka da je lagao!

"Uelbek laže. Nikakve pobune putnika u Parizu nije bilo. Utvrdio se tehnički kvar na avionu AS i po proceduri o bezbednosti storniran je let do otklona kvara. Putnici su odveženi u hotel. Nikakvog curenja kerozina, niti je bila crna žena od 30 godina koja je inicirala bunt" , napisao je on.

Nedeljković je u raspravi na Tviteru dodao da Uelbeka navodno poznaje njegova veoma bliska prijateljica, koja je još pre šest meseci tvrdila da se on neće pojaviti na Krokodil festivalu u Beogradu.

Šta vi mislite o ovome?

BONUS VIDEO:

EVO ŠTA SE DOGODI KADA POKUŠATE DA UKRADETE HRANU ORLU! Ova čaplja, umalo, da ostane bez glave (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.