OVOG VOZAČA AUTOBUSA U SOMBORU SRBI OBOŽAVAJU! Ono što je uradio jednoj DEVOJCI će vas istinski ZAPREPASTITI (FOTO)
Vozač autobusa, Foto: Printscreen / Facebook

svaka čast!

OVOG VOZAČA AUTOBUSA U SOMBORU SRBI OBOŽAVAJU! Ono što je uradio jednoj DEVOJCI će vas istinski ZAPREPASTITI (FOTO)

Bravo majstore!

Objavljeno:

Vozač koji vozi autobus u Somboru za Stapar i Bački Brestovac postao je prava zvezda u tom kraju, barem sudeći po društvenim mrežama.

Naime, za njega se pročulo nakon što je imao dirljiv gest prema jednoj devojci koja je promašila svoje stajalište.

Sudeći prema priči na Fejsbuku, u pomenutom autobusu se nalazila devojka koja je promašila svoju stanicu. U jednom momentu je prišla vozaču i pitala ga gde je treća stanica u Staparu.

On joj je odgovorio da su izašli iz Stapara i da su na pola puta ka Brestovcu. Devojka nije znala gde treba da siđe, a nije pitala prvobitno vozača. Kada je videla da je pogrešila, upitala ga je da li može da se vrati peške do njene stanice, ali on nije hteo da čuje za to.

Devojku je u nekom momentu uhvatila panika, a svi putnici su čekali da vide šta će se desiti. Autobus je prema priči svedoka nastavio da se kreće, ali veoma sporo.

Sačekaj, ne možeš peške, sad će neko da naiđe pa ću da ga zaustavim d te poveze, nećeš ići peške, rekao je vozač devojci na zaprepašćenje svih putnika.

Jovica, vozač koji je oduševio Srbiju, tada je video automobil koji mu je išao u susret. On je zamolio ljude da povezu devojku nazad što su oni i uradili. Tako je devojka stgla na svoje odredište uz pomoć ovog plemenitog čoveka. Žena koja je svedočila situaciji naglasila je da nekima ova priča i neće biti toliko interesantna, ali da je veoma važna. Kako je objasnila, u ovom vremenu kada svako gleda svoja posla i gde svi okreću glavu, ovakvi primeri bude novu nadu u ljude.

- Kada se vratio u autobus rekla sam mu : Jovice svaka cast! A, on je skromno odmahnuo rukom "u fazonu" - nije to nista, napisala je žena koja je svedočila ovom divnom gestu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.