Telekom Srbija dobitnik nagrade Privredne komore Srbije za društveno odgovorno poslovanje
Telekom Srbija dobitnik nagrade Privredne komore Srbije za društveno odgovorno poslovanje, Foto: Promo

najznačajnija nagrada

Telekom Srbija dobitnik nagrade Privredne komore Srbije za društveno odgovorno poslovanje

Privredna komora Srbije ovu prestižnu nagradu dodeljuje svake druge godine, počev od 2007. godine

Objavljeno:

Kompanija Telekom Srbija dobitnik je jedne od najznačajnijih nagrada za društveno odgovorno poslovanje „Đorđe Vajfert“ koju dodeljuje Privredna komora Srbije. U kategoriji velikih privrednih društava, Telekom Srbija nagrađen je za projekat „Pokrećemo pokretače“ i za posvećenost principima društveno odgovornog poslovanja.

Podstaknuta uspehom pojedinačnih projekata koje razvija, kompanija Telekom Srbija je 2018. godine pokrenula krovni program „Pokrećemo pokretače“ čiji cilj je da se osnaže institucije i pojedinci da u svom okruženju pokreću pozitivne promene i motivišu druge da krenu tim putem. Krovni program obuhvata projekte „Stvaramo znanje“, „mts app konkurs“, „mts startap ubrzanje“, kroz koje kompanija ulaže u mlade pokretače koji pripadaju različitim generacijama i koji mogu da doprinesu pozitivnim društvenim promenama, a sve iz uverenja da stabilna podrška na samom početku može da im olakša put do novih saznanja i bude presudna za njihov dalji razvoj.

foto: Promo

U konkurenciji za nagradu PKS bilo je 25 velikih kompanija, a na osnovu visokih kriterijuma i višefaznog ocenjivanja, stručni žiri je, pored ocene samog projekta, u obzir uzimao i celokupno poslovanje kompanije, sa posebnim osvrtom na doprinos zajednici u celini, ali i na odnos kompanije prema zaposlenima, životnoj sredini, korisnicima.

Privredna komora Srbije ovu prestižnu nagradu dodeljuje svake druge godine, počev od 2007. godine. Telekom Srbija je u prethodnim ciklusima bio nagrađivan i za projekte „Digitalizacija Hilandara“ i „Uradi nešto“, a 2015. godine osvojio je glavnu nagradu za društveno odgovorno poslovanje sa projektom „Kada voziš, parkiraj telefon!“

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.