OVA FEJSBUK OBJAVA DIGLA JE SRBIJU NA NOGE: Čovek sa slike je MOŽDA moj otac! Pomozite mi da ga pronađem! (FOTO)
Dalibor Ćatić traži čoveka za kog veruje da mu je otac, Foto: Printscreen Facebook

EMOTIVNO

OVA FEJSBUK OBJAVA DIGLA JE SRBIJU NA NOGE: Čovek sa slike je MOŽDA moj otac! Pomozite mi da ga pronađem! (FOTO)

Dalibor je saznao da se čovek sa fotografije zove Milutin

Objavljeno:

Odrastao sam bez oca i bio bih vam veoma zahvalan ako biste mi pomogli da pronađem i upoznam čoveka za kog verujem da mi je otac!

Ovim rečima se Dalibor Ćatić (40) iz Svilajnca obratio svim korisnicima društvene mreže Fejsbuk moleći ih da podele njegovu objavu i pomognu mu da posle toliko godina upozna svog oca.

"Dobar dan, moje ime je Dalibor Ćatić, rođen sam 24.01.1979 godine u porodilištu u Ćupriji. Tražim čoveka koji je u periodu od 1977/79. godine živeo kao podstanar kod moje majke Darinke Ćatić (rođene Stevanović) u Svilajncu, a za kog verujem da mi je otac", napisao je Ćatić u svojoj objavi.

Dalibor je saznao da se čovek sa fotografije zove Milutin. U to vreme se bavio fotografijom i živeo u okolini Beograda.

"Rečeno mi je da je nakon mog rođenja više puta dolazio da me vidi, ali da mu moja majka koja je u to vreme bila udata to nije dopuštala. Inače je u vreme kada sam začet majčin tadašnji muž, Ahmet Ćatić, čovek čije prezime nosim, bio u zatvoru. Majka se pet godina nakon mog rođenja razvela, odrastao sam bez oca i bio bih vam veoma zahvalan ako bi mi pomogli da pronađem i upoznam čoveka za kog verujem da mi je otac", napisao je Ćatić.

U pozadini slike na kojoj se nalazi njegova majka veruje da je njegov otac te moli sve ljude koji na osnovu pomenute fotografije prepoznaju ili imaju bilo kakvu informaciju o ovom čoveku da mu se jave ne bi li stupio u kontakt sa njim.

Dalibor je već dobio veliki broj odgovora iz cele Srbije. Mnogi mu žele sreću da pronađe oca, ali bilo je i dosta onih koji su pokušali da mu pomognu sa konkretnim informacijama.

Bonus video

Poplave

(Espreso.co.rs/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.