NJEGOV RADNIK POKAZUJE DVOGLAVOG ORLA, A ON IMA DRUGU PRIČU: Gazda pekare iz Borče hrani decu koja nemaju za užinu
Mon Gjuraj, Foto: Printscreen Tviter

lep gest

NJEGOV RADNIK POKAZUJE DVOGLAVOG ORLA, A ON IMA DRUGU PRIČU: Gazda pekare iz Borče hrani decu koja nemaju za užinu

Voli da pomaže ljudima!

Objavljeno:

Mon Gjuraj, ispred čije pekare u Borči je juče narod protestovao zbog njihovog radnika koji je navodno pokazivao rukama simbol dvoglavog orla, govorio je ranije o izbeglicama, i tome kako ih je pomagao.

Podsećanje na njehov humani gest objavila je Al Jazzira. Naime, prilog govori o pekari koja se nalazi pored škole, a u kojoj su deca znala da neće ostati bez užine ukoliko za nju nemaju novca.

Mon Gjuraj je, kako se navodi, izbegao iz Prizrena kao dečak i iskusio je kako izgleda kada nemate novca da kupite hranu i takvo iskustvo ne želi nijednom detetu.

Sada živi i radi kao pekar u Borči i svakog dana čini humano delo za sve mališane koji nemaju para za hranu.

Kako kaže, voli da pomaže deci i onima koji nemaju novca jer je u mogućnosti, i to radi od srca.

Ja volim svima da kažem da ko može da pomaže da to učini od srca, ako niko ne sazna saznaće Bog. Tako da sve što možete da uradite, pomognete deci i svima koji nemaju daće vam Bog još više."

Da podsetimo, ispred pekare "Roma" u Ulici Bratstva i jedinstva u Borči juče se okupilo nekoliko desetina ljudi u znak protesta zbog pokazivanja dvoglavog orla koji je simbol Velike Albanije.

Naime, oni protestuju jer je sin vlasnika ovog objekta na Fejsbuku objavio fotografiju na kojoj pokazuje simbol dvoglavog orla.

Fotografija koja je probudila revolt kod stanara ovog beogradskog naselja objavljena je pre nekoliko dana na Fejsbuku i na njoj se vidi kako jedan od vlasnika ove pekare pokazuje simbol Velike Albanije.

Izazvao veliku pažnju
Izazvao veliku pažnju foto: Printscreen Facebook

Inače, ova fotografija nastala je pre dve godine u centru Beograda, ali je ju je neko pronašao i ponovo objavio pre nekoliko dana nakon čega su stanari ovog naselja organizovali protest.

Vlasnik pekare "Roma", Mon Gjuraj, juče je povodom protesta grupe meštana Borče zbog slike jednog od zaposlenih u pekari koji je na Fejsbuku pokazao simbol Velike Albanije rekao da je za fotografiju i sva dešavanja saznao preko društvenih mreža i da nije bio upoznat sa ponašanjem zaposlenog u vreme nastanka fotografije.

- Ograđujem se od takvog postupanja svog zaposlenog , ni na koji način nisam dao podršku niti motiv da se tako nešto uradi. Nisam bio prisutan kada je nastala ta fotografija, ona nije nastala tokom radnog vremena niti u radnom prostoru, niti u mom bližem okruženju i ja ni na koji način nisam povezan sa takvim postupanjem - rekao je on.

On je dodao da ličnim postupcima nikada nije podstrekavao zaposlenog na ovakvo ponašanje.

- Ne učestvujem u političkim, društvenim i nacionalnim aktivnostima, već samo obavljam svoju privrednu delatnost - dodao je vlasnik pekare.

Grupa meštana Borče protestovala je ispred pekare "Roma", jer je zaposleni u tom objektu na Fejsbuku objavio fotografiju na kojoj pokazuje dvoglavog orla - simbol Velike Albanije.

Ovako je to izgledalo:

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.