SRBIN UHVATIO KOMŠIJU U ŠTETI! Pa stvarno je JEZIVO šta ovaj čovek radi! (VIDEO)
ISPRAZNIO SEPTIČKU JAMU U TIMOK!, Foto: Printscreen / Facebook / Svrljiški Magazin Svrljig

ljudi su neverovatni

SRBIN UHVATIO KOMŠIJU U ŠTETI! Pa stvarno je JEZIVO šta ovaj čovek radi! (VIDEO)

Mišljenja građana su podeljena o tome kako kazniti čoveka sa snimka, ali se svi slažu da je njegov čin svesno uništavanje prirode

Objavljeno: 11:25h

Na Fejsbuku se pojavio skandalozan video snimak.

Naime, jedan čovek rešio je da septičku jamu isprazni, i to ni manje ni više nego u reku.

Kako je objavljeno na popularnoj društvenoj mreži, septička jama ispražnjena je u reci Timok.

I dok su jedni mišljenja da je ovakav potez za svaku osudu, drugi smatraju da ništa staršno nije uradio, što je jednu cisternu fekalija ispraznio u reku, jer, kako navode, niko ne zna gde završavaju fekalije iz čitavog Svrljiga.

Čišćenje septičkih jama tvrde mnogi, ne mogu da plate, pa su prinuđeni da fekalije ispuštaju u lokalne rečice i potoke. Iako su svesni su da zagađuju životnu sredinu, ipak to i dalje čine.

Ipak, mnogi su stava da bi čoveka sa snimka trebalo prijaviti inspekciji vodoprivrede.

Pogledajte video:

Valja naglasiti da mnoga naselja širom Srbije nemaju kanalizacionu mrežu, te da su zbog toga su prinuđeni da kopaju septičke jame. Takođe, navode neki, redovno održavanje prostora za odlaganje otpadnih voda tamo gde nema kanalizacije, košta mnogo.

Prema brojkama, samo u Beogradu, između jedne četvrtine i jedne trećine domaćinstava nema priključak na kanalizacionu mrežu. U ovu grupu spadaju meštani naselja Ovča, Borča, Krnjača, Kaluđerica... Prema usvojenom Strateškom planu razvoja sistema vodosnabdevanja i kanalisanja naselja na široj teritoriji grada Beograda sva domaćinstva bi trebalo da se povežu na kanalizaciju do 2025. godine.

Ipak, postoje mesta gde se septičke jame svečano otvaraju, kao što je to bio slučaj u Miroševcima kod Leskovca, kada je u januaru mesecu prošle godine, pred kamerama, otvorena septička jama koja služi lokalnoj osnovnoj školi.

BONUS VIDEO: ISPOVEST JOŠ JEDNE JUTKINE ŽRTVE: Probao je da me obljubi, a njegova sestra je sve gledala!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.