PSUVALI SU NAS, DOBILI SMO INFUZIJU ZA SMIRENJE! Momci iz Čistoće predmet podsmeha posle NAPADA NA PROTESTIMA
Gradska čistoća, Foto: Printscreen / Tanjug

ISMEVAJU IH

PSUVALI SU NAS, DOBILI SMO INFUZIJU ZA SMIRENJE! Momci iz Čistoće predmet podsmeha posle NAPADA NA PROTESTIMA

- Mi smo jako uznemireni, dobili smo i neku infuziju za smirenje, ne znamo kako ćemo da radimo zbog stresa, rekao je jedan od njih

Objavljeno: 14:05h

Nakon vesti da su radnici JKP Gradska čistoća napadnuti u Terazijskom tunelu tokom protesta u Beogradu, digla se velika buka.

Oni su navodno dali i izjavu u policiji, a zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić na svom Fejsbuk profilu objavio je snimak napada grupe učesnika sinoćnjeg protesta na radnike "Gradske čistoće", uz komentar da snimak pokazuje kako demokratiju zamišlja lider Saveza za Srbiju Dragan Đilas.

Nakon napada, oglasili su se i momci koji su napadnuti na pomenutim protestima. Njihovi snimci su počeli da se šeruju na Tviteru, a mnogi ih i ismevaju zbog izjava koje daju.

- Mi smo jako uznemireni, dobili smo i neku infuziju za smirenje, ne znamo kako ćemo da radimo zbog stresa, rekao je jedan od njih.

Takođe, izjavili su kako su ih ljudi "psuvali", kao i da su ušli u kamion, a da vozač nije stigao da "zaključi vozilo".

Pogledajte snimak:

Internet se usijao, a mnogi tviteraši ismevaju radnike zbog načina na koji govore. Iako to nije umesno, oni smatraju da je cela stvar lažirana zato i pribegavaju ovoj metodi.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.