ŽELITE DA PUTUJETE PO SVETU, PUŠITE TRAVU I SVE TO ZA GRDNU LOVU? Uz ovu ponudu za posao, sad je i to moguće
Ambasadorima ove kompanije posao će da bude da putuju svetom i puše travu, Foto: Pixabay

neobična ponuda

ŽELITE DA PUTUJETE PO SVETU, PUŠITE TRAVU I SVE TO ZA GRDNU LOVU? Uz ovu ponudu za posao, sad je i to moguće

Zvuči neverovatno, ali moguće je

Objavljeno:

Kalifornijska kompanija Heavy Hitters koja se bavi proizvodnjom ulja za električne cigarete u potrazi je za 20 ambasadora.

Reč ambasador zvuči odgovorno, opterećujuće, pa čak pomalo i dosadno, ali ono što bi njegova uloga bila u ovom projektu za neke moglo bi da bude krajnje zanimljivo.

Osobama koje postanu ambasadori ove kompanije zadatak će biti da putuju svetom i puše marihuanu.

Kako vam to zvuči?

Da, neobično, neverovatno... Ali, istinito je.

Ambasadori će morati da promoviše proizvode te kompanije na nizu događanja širom sveta te putem društvenih mreža. I dok broj pratioca na društvenim mrežama nije preduvet za dobijanje posla, popularnost na Instagramu bi vam svakako mogla pripomoći.

- Prijavite se da biste postali Heavy Hitters Original i dobili priliku da zaradite platu za pušenje trave, sudelovanje na najboljim događajima te da pomognete drugima da saznaju o Heavy Hittersu - najboljem okusu i najkvalitetnijem 'highu' u Kaliforniji. Tražimo 20 najzanimljivijih, strastvenih i društvenih Heavy Hittersa" - napisali su na stranici ove kompanije.

Plata ambasadora iznosila bi 1.200 dolara mesečno, a uz to svaki mesec dobijao bi i 500 dolara za Heavy Hitters proizvode.

E, sada onaj "teži" deo...

Da biste se prijavili potrebno je da snimite jednominutni video o sebi u kome objašnjavate zašto ste baš vi posebna i odgovarajuća osova za promociju njihovih proizvoda. Potom, objavite taj video na Jutjubu i Instagramu i ispunite prijavu na zvaničnoj stranici ove kompanije.

I još jedna važna najva, prijava za sve zainteresovane traje do 23. novembra.

Bonus video:

Kratki Espreso, deveta emisija

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.