MIHOLJSKO LETO IPAK GASI LAMPIONE U BEOGRADU: Novogodišnja rasveta se IPAK ne pali danas!
Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, izjavio je juče da je Grad Beograd doneo odluku da zbog visokih temperatura odloži početak uključenja dekorativne rasvete, Foto: Beoinfo

nova odluka

MIHOLJSKO LETO IPAK GASI LAMPIONE U BEOGRADU: Novogodišnja rasveta se IPAK ne pali danas!

Zbog toplog vremena postavljeni novogodišnji ukrasi zasvetleće 15. novembra. Osim na Cvetnom trgu, novi ukrasi osvanuli su u subotu i u parku Manjež

Objavljeno:

Novogodišnja rasveta u Beogradu biće uključena 15. novembra! Iako je prvobitno bilo planirano da praznični lampioni zasvetle već tokom ovog vikenda, Grad je doneo odluku da lampice upale kasnije, zbog miholjskog leta.

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, izjavio je juče da je Grad Beograd doneo odluku da zbog visokih temperatura odloži početak uključenja dekorativne rasvete za deset dana, odnosno za 15. novembar.

- Na većini lokacija u gradu rasveta je već postavljena, a narednih dana, na ulazu u Knez Mihailovu, biće montirana Kapija Beograda - izjavio je Vesić.

Osim na Cvetnom trgu, novi ukrasi osvanuli su juče i u parku Manjež. Tu su montirani veliki irvasi sa sankama, Sneško Belić, pa čak i prednji deo autobusa.

Vesić je podsetio da je dekorativna rasveta već uključena u Beču i Moskvi, da će 6. novembra biti uključena u Londonu, a 15. novembra u Parizu, kada i u Beogradu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.