IVANU JE POTREBAN BUBREG, ALI GA NE ŽELI OD GEJA! Zbog ovoga mu se oprašta!
Foto: Filip Plavčić

ko je ovde u pravu?

IVANU JE POTREBAN BUBREG, ALI GA NE ŽELI OD GEJA! Zbog ovoga mu se oprašta!

On je izazvao žustre rasprave na društvenim mrežama

Objavljeno:

Ivan Redžić iz Uroševca na Kosovu i Metohiji duže vreme bori se sa opakom bolešću zbog koje su mu otkazala oba bubrega, pa je već mesecima konstantno na dijalizi.

Jedini način da se izleči i nastavi da živi normalnim životom jeste transplantacija bubrega.

Redžić je izazvao žustre rasprave na društvenim mrežama nakon što je rekao kako bubreg može da uzme isključivo od strejt osobe. Njegove reči preplavile su internet i gotovo da ne postoji ni jedan korisnik društvene mreže koji se na ovo nije referisao.

Kada su ljudi skrenuli pažnju na to da zaista nije fer da neko ko se bori sa opakom bolešću i s pravom očekuje pomoć i poštovanje ljudi, isto to nije spreman da ponudi drugima, već umesto toga ima pune reči najgorih uvreda, Ivan je reagovao tako što je javno zamolio sve gej ljude da ga otprate, a ona je u komentarima ispod tog posta naglasio i da nikad ne bi uzeo bubreg od gej osobe.

Mi smo stupili u kontakt sa Redžićem, kako bismo saznali čemu ovakve reči, no on nije bio raspoložen za razgovor, pa nam se i izvinio zbog toga što je bio neprijatan, te naglasio kako ne želi da da komentar bilo kakve vrste. No, rekao nam je kako mu je donekle pričinjena i nepravda, jer su mnogi zanemarili njegovu spremnost na plemenit i human čin.

- Izvinjavam se ako sam bio neprijatan. Upravo sam sa dijalize i zaista ne želim da komentarišem bilo šta. Čudi me da niko nije napisao kako sam sav iznos novca koji mi je skupljen za lečenje hteo da prosledim malom Dušanu (možete proveriti sa Fondacijom "Budi human") ali su se zato svi uhvatili gej populacije - rekao je Redžić za Espreso.

Redžić je naglasio i kako ne želi da se provlači po medijima jer to utiče na njegovo zdravstveno stanje, ali nam je posalo svoju konverzaciju sa Fondacijom "Budi human", koja dokazuje da je zaista hteo da novac sakupljen za njegovo lečenje prebaci za lečenje malog Dušana Todorovića.

foto: Espreso.co.rs

Bonus video:

Espreso intervju - Joška Broz

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.