NAKON CVETKOVIĆEVOG PRIVOĐENJA! Oglasilo se Više javno tužilaštvo: Nisu pronađene rupe od metaka na kolima, uručen mu je poziv da dođe i da izjavu povodom svojih TVRDNJI! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Facebook/Stefan Cernetic

oglasili se

NAKON CVETKOVIĆEVOG PRIVOĐENJA! Oglasilo se Više javno tužilaštvo: Nisu pronađene rupe od metaka na kolima, uručen mu je poziv da dođe i da izjavu povodom svojih TVRDNJI! (VIDEO)

Policiji je naloženo da novinaru uruči poziv da u svojstvu građanina dođe i da izjavu povodom tvrdnji koje je izneo u medijima, stoji u zvaničnom dokumentu

Objavljeno:

Novinar, Stefan Cvetković, koji je sredinom prošlog meseca nestao pa je pronađen, nedavno je i pretučen u kafiću u centru Bele Crkve.

On je pre tri sata okačio na svoj Fejsbuk profil, snimak koji je u tom trenutku sniman uživo, a na kome se vidi njegovo privođenje.

On je sve vreme držao telefon i snimao celo privođenje, kao i policajca koji je "došao po njega".

Policija pokušava da mi stavi lisice na ruke, pri tome, nemam svojstvo ni osumnjičenog, ni bilo šta, ali očigledano nekima smeta sloboda govora, javnost i ukazivanje na kriminalna čuinjena. Pri tome, nisu uhapsili onoga ko je pokušao da me ubije i svi se oni nalaze na slobodi i pokušavaju mene da uhapse. Ja sam spreman za to i veliki pozdrav, a mislim da sve ovo rade neki i izdaju naloge jer su mnogo nervozni. Ja se nadam da to neće proći i da će država uspeti da se spasi kriminala, pozdrav, rekao je Cvetković neposredno pre privođenja.

Ubrzo nakon njegovog privođenja, stigao je i dopis Višeg javnog tužilaštva u Pančevu o situaciji koju je novinar snimao.

U dokumentu stoji da je VJT Pančevo pokrenulo predistražni postupak na osnovu natpisa u medijima i tvrdnji novinara, Stefana Cvetkovića da "dok je vozio kola, iz automobila koji se kretao iza njega neko otvorio vatru iz automatskog oružja". Tim povodom, naveli su, naloženo je policiji da novinaru uruči poziv da u svojstvu građanina dođe i da izjavu povodom tvrdnji koje je izneo u medijima.

NE PROPUSTITE

OVO RADE ONI KOJI SU MNOGO NERVOZNI: Priveden novinar STEFAN CVETKOVIĆ! SVE VREME JE SNIMAO, A EVO ŠTA JE PORUČIO! (VIDEO)

POKUŠAJ UBISTVA? Pucano na novinara Stefana Cvetkovića! (FOTO)

ORGANIZATORI LIKVIDACIJE OLIVERA IVANOVIĆA SU U BLISKIM KONTAKTIMA S KANCELARIJOM ZA KiM: Stefan Cvetković izneo ŠOKANTNE tvrdnje!

Oni su naveli, kako je Cvetković izjavio da je spreman da da dodatna pojašnjenja, ali da mu je potrebmno par dana. U dokumentu stoji i da je odbio poligrafsko testiranje.

Na kraju dokumenta piše kako dosadašnjim pregledom vozila nisu uočena vidna oštećenja, a posebno ne rupe od metaka za koje Cvetković tvrdi da postoje.

foto: VJT Pančevo

Podsetimo, Stefan Cvetković je nestao sredinom prošlog meseca i pojavio se nakon dva dana, tvrdeći da je kidnapovan. U potragu za Cvetkovićem bili su uključeni pripadnici Žandarmerije, BIA, kriminalističke policije, ronioci, a angažovana su i dva helikoptera Ministarstva unutrašnjih poslova.

Međutim, Osnovno javno tužilaštvo u Vršcu i Više javno tužilaštvo u Pančevu su protiv novinara iz Bele Crkve pokrenuli istragu i podigli krivičnu prijavu zbog lažnog prijavljivanje otmice.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.