ORGANIZATORI LIKVIDACIJE OLIVERA IVANOVIĆA SU U BLISKIM KONTAKTIMA S KANCELARIJOM ZA KiM: Stefan Cvetković izneo ŠOKANTNE tvrdnje!
Foto: Youtube printscreen

šokirao javnost

ORGANIZATORI LIKVIDACIJE OLIVERA IVANOVIĆA SU U BLISKIM KONTAKTIMA S KANCELARIJOM ZA KiM: Stefan Cvetković izneo ŠOKANTNE tvrdnje!

Nakon incidenta, Stefan Cvetković se ponovo oglasio, i to na Tviteru. On se ovog puta osvrnuo na istragu ubistva Olivera Ivanovića

Objavljeno: 14:35h

Stefan Cvetković brutalno je prebijen od strane Srđana Zlatanovića (39) koji je već privođen zbog napada na novinara 2015. godine.

Cvetković je šokirao javnost kada je iz ambulante okačio fotografije sa razbijenom arkadom. Nakon toga, novinar se zaputio u Rumuniju.

Stefan Cvetković
Stefan Cvetković foto: Printscreen/Facebook

Stefan Cvetković se nakon incidenta ponovo oglasio, i to na Tviteru. On se ovog puta osvrnuo na istragu ubistva Olivera Ivanovića.

Napisao je kako istraga ukazuje na postojanje osnovane sumnje da su organizatori likvidacije Olivera Ivanovića u bliskim kontaktima sa pojedinim licima iz Kancelarije za Kosovo i Metohiju Vlade Srbije.

Podsetimo, Stefan Cvetković je nestao sredinom prošlog meseca i pojavio se nakon dva dana, tvrdeći da je kidnapovan. U potragu za Cvetkovićem bili su uključeni pripadnici Žandarmerije, BIA, kriminalističke policije, ronioci, a angažovana su i dva helikoptera Ministarstva unutrašnjih poslova.

Cvetkoviću je kako je više puta istakao i ranije prećeno zbog novinarskog rada, često od strane lokalnih zvaničnika. Jednom prilikom je njegov telefon polomljen, a u drugom slučaju mu je oštećen auto pošto su ga lokalni zvaničnici obeležili “legitimnom metom” i “stranim plaćenikom”.

Međutim, Osnovno javno tužilaštvo u Vršcu i Više javno tužilaštvo u Pančevu su protiv novinara iz Bele Crkve pokrenuli istragu i podigli krivičnu prijavu zbog lažnog prijavljivanje otmice.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.