VREME JE POTPUNO PODIVLJALO: Ujutru će nas probuditi SUNCE, a popodne - HLADAN TUŠ!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

VREMENSKA PROGNOZA 18. JUL

VREME JE POTPUNO PODIVLJALO: Ujutru će nas probuditi SUNCE, a popodne - HLADAN TUŠ!

Na Balkanskom poluostrvu u sredu uglavnom suvo sa sunčanim intervalima

Objavljeno:

U Srbiji u sredu smena sunčanih i oblačnih intervala. Tokom dana sa severoistoka se očekuje naoblačenje i ono će severnim, centralnim i jugoistočnim predelima Srbije doneti kišu i lokalne pljuskove sa grmljavinom.

Najobilnije padavine očekuju se u severoistočnim predelima. Duvaće umeren do jak severozapadni vetar, sredinom dana povremeno i sa olujnim udarima. Minimalna temperatura od 13 do 20°C, maksimalna dnevna od 23°C na istoku do 30°C na zapadu Srbije.

U Beogradu u sredu nakon vedrog jutra, tokom dana promenljivo oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Duvaće umeren do jak severozapadni vetar. Minimalna temperatura 18°C, maksimalna dnevna 26°C.

Na Balkanskom poluostrvu u sredu uglavnom suvo sa sunčanim intervalima, dok se kiša i pljuskovi sa grmljavinom očekuju u centralnim i severoistočnim predelima. Na jugu, severozapadu i na zapadu Balkana biće vedro i toplo. Maksimalna temperatura od 20°C na severoistoku do 30°C na severozapadu Balkana, a u oblasti Jadrana i na jugu poluostrva do 34°C.

Bonus video

Kurir dnevni horoskop 18.07.2018.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.