KRIMINALAC MEKOG SRCA! Do sada neviđena FOTOGRAFIJA Kneleta iz kreveta otkriva nam TAJNU o njemu koju niko nije ni PRETPOSTAVIO! (FOTO)
Foto: Privatna arhiva/ Slike iz knjige Vidimo se u čitulji

ko bi rekao?

KRIMINALAC MEKOG SRCA! Do sada neviđena FOTOGRAFIJA Kneleta iz kreveta otkriva nam TAJNU o njemu koju niko nije ni PRETPOSTAVIO! (FOTO)

Kneletova najnovija fotka pojavila se juče na jednoj Instagram stranici i na njoj je prikazan Knele kako leži u krevetu i to u neobičnom društvu

Objavljeno:

Aleksandar Knežević Knele, nekadašnji idol mladih i simbol nesrećnih 90-ih godina u Srbiji, živeo je brzo, a život završio još brže, kada je imao samo 21 godinu. Knele je ubijen u hotelu "Hajat" u noći između 28. i 29. oktobra 1992. godine, a njegove ubice nikada nisu pronađene.

Bio je član voždovačkog klana, opasni momak sa beogradskog asfalta koga je prerana smrt učinila besmrtnim poslavši ga u središte mitologije nesrećne generacije koja je odrastala u vreme ratova Slobodana Miloševića.

Knele je postavio modne trendove koje, nažalost, neki klinci neguju i dan danas. Šišaju se do glave, nose trenerke uvučene u farmerke i kajle koje zbog svoje težine izazivaju upale vratnih mišića.

Bilo kako bilo, i muškarci i žene ludeli su za ovim opasnim momkom čiji je život okončan suviše rano, pa njegove fotografije iz perioda kada je harao beogradskim ulicama čine pravo blago.

Kneletove fotografije su izuzetno retke i na internetu može da se pronađe svega par komada.

Njegova najnovija fotka pojavila se juče na jednoj Instagram stranici i na njoj je prikazan Knele kako leži u krevetu i to u neobičnom društvu.

Verovatno biste očekivali neku ultra dobru cicu sa silikonskim dodacima, ali neee! Kneletu društvo pravi neka plišana živuljka - pretpostavljamo meda ili zeka.

Ne vidimo jasno šta je u pitanju, ali nema sumnje da se radi o krznenom prijatelju mekog srca.

Knele je lego. Ne znam za vas

A post shared by samo_turbo (@samo_turbo) on

Bonus video

ŽURKA DO ZORE: Parada ponosa u Beču!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.