Mario Valentino je vršljao po Italiji! Kneletov drug iz detinjstva objašnjava kako je Arkan provodio dane u INOSTRANSTVU! (FOTO)
Foto: Epa/Drago Vejnović

ITALIJANSKI nadimak

Mario Valentino je vršljao po Italiji! Kneletov drug iz detinjstva objašnjava kako je Arkan provodio dane u INOSTRANSTVU! (FOTO)

Tek kasnije Žapcu su rekli da je to Arkan iz Beograda, da mu je ćale vojno lice i da zajedno sa Nebojšom Đorđevićem Šucom vodi Delije

Objavljeno: 19:32h

Na popularnoj Fejsbuk stranici "Legende devedesetih" svakodnevno se postavljaju slike i nove informacije o mafijašima i njihovim klanovima iz devedesetih.

Na pomenutoj stranici, prenosi se deo razgovora koji je Radovan Lagundžin Žabac, Kneletov najbolji drug iz detinjstva ispričao za Balkan Info.

- Kada sam prvi put sreo Željka Ražnatovića kao komandanta Tigrova početkom devedesetih, bio mi je nekako poznat, a posle sam se setio da sam ga prvi put upoznao u Italiji, a da nije nisam znao da je to on. Tada je Arkan imao psudonim Mario Valentino, jedno od njegovih 16 imena zavedenih na poternicama širom Evrope. Kada sam ga tada pitao čime se bavi, ovaj mi rekao da pljačka banke, ispričao je Žabac.

Tek kasnije Žapcu su rekli da je to Arkan iz Beograda, da mu je ćale vojno lice i da zajedno sa Nebojšom Đorđevićem Šucom vodi Delije.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.