SCENA IZ NAŠEG GRADSKOG PREVOZA KIDA DUŠU: Ovo će vam vratiti veru u ljubav! (FOTO)
Foto: Stefan Jokić

ima i nešto dobro

SCENA IZ NAŠEG GRADSKOG PREVOZA KIDA DUŠU: Ovo će vam vratiti veru u ljubav! (FOTO)

Ne, nisu prasići u autobusu i ne, tramvaj ne nestaje na Slaviji, već nešto daleko lepše

Objavljeno:

Ako postoji mesto na kome možete da vidite najrazličitije tipove ljudi, onda je to definitivno gradski prevoz. Ono što se za jedan dan dogodi u autobusu to se u stvarnom životu ne dogodi za čitavu godinu.

Nepresušna su inspiracija društvenih mreža pa se s vremena na vreme pojavi fotografija i automatski postane viral. Današnja podseća šta je suština svega.

Ne, nisu prasići u autobusu i ne, tramvaj ne nestaje na Slaviji, već nešto daleko lepše. Čovek čita knjigu dok žena odmara na njegovim grudima.

Tvit koji se juče pojavio topi srca, a prva pomisao je upravo rečenica koju je jedan tviteraš napisao uz fotku: "U jeftinom vremenu koje živimo, ovakvi prizori me podsete na suštinu". Više nije bitno ni što ne radi klima, ni što je većina zaboravila da koristi dezodorans, ni što vozač ne promašuje nijednu rupu...

Scena više podseća na filmsku nego na istinit događaj iz gradskog prevoza.

Možda je naše oduševljenje prenaglašeno, i naravno da društvenim mrežama treba što više ovakvih fotografija da povremeno podsete šta je zapravo ono zbog čega ne treba i dalje da dignemo ruke od čovečanstva.

Bez obzira koliko retke bile scene ljubavi u prevozu, bez sumnje su mnogo lepši prizor od onog koji viđate svakog dana posle posla. Eh, kad bi moglo da nam bude svejedno kao paru sa slike.

Bonus video:

OPSADNO STANJE U ČAČKU: Jaka kiša paralizovala čitav grad, bujice se slivale ulicama, TOTALNI HAOS!

(Espreso.co.rs/Noizz.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.