KONOBARICA iz Apatina pronašla TORBICU SA 30.000 EVRA: Odmah je novac vratila vlasniku, a S OVOLIKO JE ČASTIO?!
Foto: Thinkstock

BEDICA

KONOBARICA iz Apatina pronašla TORBICU SA 30.000 EVRA: Odmah je novac vratila vlasniku, a S OVOLIKO JE ČASTIO?!

Vlasnik novca je krenuo u kupovinu stana 

Objavljeno:
  • 269

Dvadesetčetverogodišnja konobarica A.R iz kafe bara “Momento” na novoj pijaci u Apatinu, pronašla je torbicu sa 30.0000 evra, i vratila ih vlasniku koji je krenuo u kupovinu stana u Sombor, a u ovaj kafić je zastao kako bi se osvežio.

– Gost se u lokalu pojavio u ranim poslepodnevnim satima, popio piće i ubrzo nakon toga izašao. Na njegovom mestu je ostala crna torbica, koju sam uredno odložila u šank, pretpostavljajući da će se vratiti - kaže ova konobarica koja je insistirala na anonimnosti.

Njenim rečima svedoči radni kolega, Nemanja Oreščanin, koji je došao na predaju smene u momentu kada je stigao zaboravni gost.

– Nedugo nakon što je koleginica pronašla torbicu, zabrinuti vlasnik se pojavio na vratima lokala. Ona mu je predala torbicu, rekavši da je bila na sigurnom i da ju niko nije dirao. Usledilo je prebrojavanje, a uplašeni vlasnik je veoma brzo utvrdio da su sve pare, tačnije 30.0000 evra na broju pa je ponudio i nagradu. On je objasnio da živi u Hrvatskoj te da je novcem planirao kupovinu stana u Somboru.

- Naša koleginica se zahvalila na ponudi rekavši da je i ona doživela situaciju u kojoj joj je vredna stvar bila vraćena, kao i to da je njena dužnost i obaveza da pronađene stvari uredno ostavi i sačeka da vlasnici dođu po njih.

Ipak, zahvalni gost je uz insistiranje ostavio hiljadu dinara želeći da se na bilo koji način zahvali, kaže radni kolega.

Bonus video:

BILI SMO NA RUČKU S VUČIĆEM: O ovoj kafani priča cela Srbija, s razlogom

(Espreso.co.rs/Radiodunav.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media