SPEKTAKL U CENTRU BEOGRADA: Generalna proba povodom dana MUP-A izgleda SVETSKI! (VIDEO)
Foto: Espreso.co.rs

KAO NA FILMU

SPEKTAKL U CENTRU BEOGRADA: Generalna proba povodom dana MUP-A izgleda SVETSKI! (VIDEO)

Dan Ministarstva unutrašnjih poslova različitim aktivnostima biće u nedelju obeležen na više lokacija u Beogradu, a centralna svečanost proslave biće održana ispred Doma Narodne skupštine

Objavljeno: 20:58h

Završne pripreme za centralnu ceremoniju Dana Ministarstva unutrašnjih poslova, koja će biti održana sutra u 12 sati, na platou ispred Doma Narodne skupštine, su u toku, a policijski službenici i učesnici svečanosti privode kraju finalna uvežbavanja.

Pogledajte video:

Dan Ministarstva unutrašnjih poslova različitim aktivnostima biće u nedelju obeležen na više lokacija u Beogradu, a centralna svečanost proslave biće održana ispred Doma Narodne skupštine.

Generalna proba povodom dana MUP-A izgleda SVETSKI
Generalna proba povodom dana MUP-A izgleda SVETSKI foto: Espreso.co.rs

U sklopu obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova u nedelju 9:30 sati u Knez Mihailovoj ulici biće održan tradicionalni svečani defile čete konjanika Policijske brigade i policijskih orkestara Srbije, Mađarske i Poljske.

foto: Espreso.co.rs

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pionirskom parku od 10 sati na taktičko-tehničkom zboru prikazaće svoje veštine i opremu, a program će biti prilagođen najmlađima koji će moći da uživaju u druženju sa policijskim službenicima i da se upoznaju sa radom policije.

Podsećamo, proslava Dana Ministarstva unutrašnjih poslova završava se u 20:30 sati koncertom policijskih orkestara ministarstava unutrašnjih poslova Srbije, Poljske i Mađarske, kao i poznatih domaćih pevača na Kalemegdanskoj promenadi.

Režim saobraćaja će zbog proslave Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i policije u Beogradu predstojećeg vikenda biti izmenjen u zoni Trga Nikole Pašića, Bulevara kralja Aleksandra i u ulicama Kralja Milana, Kosovskoj, Kneza Miloša i Takovskoj.

Za saobraćaj će u tim intervalima biti zatvorene ulice - Trg Nikole Pašića od Terazija do Ulice kneza Miloša u oba smera, Dečanska ulica od tunela do Trga Nikole Pašića, Bulevar kralja Aleksandra od Ulice kneza Miloša do Beogradske ulice u oba smera i od Beogradske ulice do Ruzveltove ulice samo desna kolovozna traka.

Takođe, saobraćaj će biti obustavljen i u Beogradskoj ulici od Ulice Ilije Garašanina do Bulevara kralja Aleksandra u oba smera, Ulica kneza Miloša od Takovske do Nemanjine u oba smera, Takovska ulica od Ulice 27. marta do Ulice kneza Miloša u oba smera i Ulica kralja Milana od Terazija do Slavije u oba smera.

Parkiranje će biti zabranjeno i parkirani automobili uklonjeni sa parkinga Trga Nikole Pašića na uglu sa Vlajkovićevom ulicom u subotu od 18. časova.

U nedelju od ponoći do završetka centralne manifestacije biće zabranjeno parkiranje i biće uklonjeni automobili sa parking prostora na uglu Trga Nikole Pašića i Vlajkovićeve ulice, s desne strane parkinga Vlajkovićeve ulice i s parking prostora u Kosovskoj ulici od Vlajkovićeve do Takovske ulice.

Proslava Dana MUP-a i policije biće u nedelju na više mesta u Beogradu, a centralna manifestacija u podne, ispred Doma Narodne skupštine Srbije.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.