Kad vidiš neku kometu da nebo zarumeni, to ja šašav letim i živim: Aleksina mama objavila POTRESNU poruku na godišnjicu njegove smrti (FOTO)
Foto: Facebook

emotivno

Kad vidiš neku kometu da nebo zarumeni, to ja šašav letim i živim: Aleksina mama objavila POTRESNU poruku na godišnjicu njegove smrti (FOTO)

Borba njegovih roditelja za pravdu i donošenje "Aleksinog zakona" počinje od tog nemilog događaja

Objavljeno:

Danas se navršava tačno 7 godina od samoubistva Alekse Jankovića.

Borba njegovih roditelja za pravdu i donošenje "Aleksinog zakona" počinje od tog nemilog događaja.

U znak sećanja na svog tragično nastradalog sina, Dragana Gaga Janković objavila je na svom Tviter profilu Besmrtnu pesmu Mike Antića, koju je posvetila Aleksi.

- Noću, kad gledaš u nebo, i ti namigni meni. Neka to bude tajna. Uprkos danima sivim, kad vidiš neku kometu da nebo zarumeni, upamti: to ja još uvek šašav letim, i ŽIVIM! Mika.A

Podsećamo, Aleksa je 10. maja 2011. godine skočio sa trećeg sprata zgrade u kojoj je živeo, nakon što ga je sedmoro učenika duže od osam meseci godini fizički i verbalno zlostavljalo.

Pretukli su ga osam puta, sačekivali ga, jurili, vređali, pretili mu... O takvom zlostavljanju roditelji su obaveštavali direktorku, školskog psihologa, odeljenjskog starešinu, još nekoliko nastavnika, školskog policajca, policijsku stanicu Crveni krst, policiju kao i Školsku upravu Niša.

Bonus video: Radnik Zastava oružja očajan: Imam još godinu do penzije, preživeću, ali...

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.