MILAN JE OD DOBROTVORA ZA 5 GODINA DOBIO 60.000 EVRA?! Ljudi, pa to je jedan STAN U CENTRU BEOGRADA!
MILAN JE OD SVOJIH DOBROTVORA DOBIO 60.000 EVRA, Foto: Printscreen Facebook

nije šala!

MILAN JE OD DOBROTVORA ZA 5 GODINA DOBIO 60.000 EVRA?! Ljudi, pa to je jedan STAN U CENTRU BEOGRADA!

Dr Pavlović i Vesna Popov koji su finansirali Milana dali su mu, po svemu sudeći, popriličnu svotu novca

Objavljeno: 14:43h

Milan Jevđić koji je bio gost Tanje Vojtehovski u emisiji “Život priča” na TV Prva digao je na noge čitavu Srbiju!

On je tada šokirao celu zemlju ispričavši svoju tužnu sudbinu i odgovarajući na pitanja novinarke "imaš li šta da jedeš" sa "ne".

Da njegov materijalni status ipak nije tako loš, i da cela priča liči na prevaru, javnost je saznala posle javljanja dr Dobrice Pavlovića iz Švedske, koji je saopštio javnosti da je 5 godina pomagao Milanu šaljući mu pozamašne svote novca svakog meseca. Od 300 do 500 evra na mesečnom nivou.

Tu se stvar nije završila: posle nekoliko dana javila se Vesna Popov iz Salcburga, koja je, ne znajući za Dobricino dobročinstvo, i sama slala i po 500 evra mesečno Milanu.

foto: Printscreen Instagram

Kako je napisala, poslednje dve godine je počela da sumnja u celu priču, a da su sumnje bile osnovane potvrdila je 13.02.2018. godine kada ju je Milan iznenada posetio i to zato što mu je smanjila svotu novca koju mu je redovno slala. Popov tvrdi kako se Milan tom prilikom bahato ponašao (ispolivao joj je vino po krevetu, zapušio šolju i svakodnevno se opijeo).

U javnosti su počeli da sumnjaju da je reč o velikoj prevari ljudi, koji su dovedeni u zabludu da Milan zaista nema šta da jede, i da su mu potrebne dodatne pare, a mladić je, po svedočenju njegovih dobrotvora, dobijao i po 1.000 evra mesečno.

TV Prva je sinoć izdala saopštenje o ovom slučaju, i pomenula "uslove" pod kojima je dr Pavlović slao pomoć Jevđiću, ne navodeći ih.

Takođe, reagujući na ovo saopštenje, dr Pavlović je napisao sledeće i otkrio o kojim uslovima je reč:

"Upravo smo imali priliku da saslušamo saopštenje gđe Vojtehovski u vezi prethodne emisije "Život priča” gde se pominje čime je bila uslovljena moja tj. naša pomoć Milanu Jevđicu. Osećam obavezu da vam konačno saopštim spisak uslova.

foto: Printscreen Facebook / Dobrica Pavlovic

Moji uslovi su bili:

1. Položiti ispit

2. Ocena nije bitna

3. Prosek za napredovanje u karijeri je 8, vodi računa o tome, da se kasnije ne kaješ

4. Dati godinu

Uslov moje supruge:

1. Ocena nije bitna i 6 je za ljude.

Podsećamo, kako je u emisiji pričao, Milan je student pete godine medicine. Nikad nije pao nijedan ispit iako, praktično, nema ni uslove da studira. Imao je samo 20 dana kada su se njegov otac i majka razišli.

Prva uspomena iz detinjstva su mu teške batine koje je dobio od očuha. Imao je tad oko četiri godine i popucale krvne sudove na nagoma, nastale od očuhovih udaraca. Sam je doneo odluku da se od njih odseli i počeo je da živi s bakom i dekom.

Otac ga nikada nije želeo, a majci je bilo svejedno, jer se nikad nije borila za to da živi s njom. Pošto mu je deka umro kad je bio mali, ostao je samo s bakom u trošnoj kući u Severovu, selu zlatiborskog kraja. Imao je 16 godina kada je izgubio i baku i ostao potpuno sam.

Izdržavao se sam, radeći najteže fizičke poslove da bi uspeo u jednom cilju - da završi studije medicine.

Inače, prostom računicom se dolazi do sledećih rezultata: ako je istina ono što pričaju Vesna i Dobrica, Milanovi dobrotvori, da su mu davali po 500 evra mesečno u proteklih 5 godina, dolazi se do cifre od oko 60.000 evra koje je dobio ovaj student medicine.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.