OVO MENJA SVE: Objavljeni su USLOVI pod kojima je DR DOBRICA POMAGAO MILANU: A njegova supruga imala je jedan DODATNI USLOV!
Dr Pavlović je od sveg srca pomagao Milanu Jevđiću, Foto: Facebook/printscreen

isplivala istina

OVO MENJA SVE: Objavljeni su USLOVI pod kojima je DR DOBRICA POMAGAO MILANU: A njegova supruga imala je jedan DODATNI USLOV!

Milan je svakog meseca dobijao pozamašnu svotu evra od svojih dobrotvora

Objavljeno: 13:24h

Veliki skandal nastao je posle gostovanja studenta medicine Milana Jevđića u emisiji Tatjane Vojtehovske. On je tada digao Srbiju na noge ispričavši svoju tužnu sudbinu i odgovarajući na pitanja novinarke "imaš li šta da jedeš" sa "ne".

Da njegov materijalni status ipak nije tako loš, i da cela priča liči na prevaru, javnost je saznala posle javljanja dr Dobrice Pavlovića iz Švedske, koji je saopštio javnosti da je 5 godina pomagao Milanu šaljući mu pozamašne svote novca svakog meseca.

Tu se stvar nije završila: posle nekoliko dana javila se Vesna Popov iz Salcburga, koja je, ne znajući za Dobricino dobročinstvo, i sama slala i po 500 evra mesečno Milanu.

U javnosti su počeli da sumnjaju da je reč o velikoj prevari ljudi, koji su dovedeni u zabludu da Milan zaista nema šta da jede, i da su mu potrebne dodatne pare, a mladić je, po svedočenju njegovih dobrotvora, dobijao i po 1.000 evra mesečno.

Pitali smo Beograđane da li je Milan Jevđić, student medicine koji je rekao da nema šta da jede, prevarant ili ne!

Milan je čak najavio i tužbu protiv svog dobrotvora Dobrice Pavlovića, a ovaj lekar koji živi u Švedskoj je napisao da ga je Milan zvao pre tri dana i pitao ga "čudna" pitanja, kao što je "voliš li Srbiju" i "da li si me pitao da li masturbiram kad nemam devojku".

TV Prva je sinoć izdala saopštenje o ovom slučaju, i pomenula "uslove" pod kojima je dr Pavlović slao pomoć Jevđiću, ne navodeći ih.

Reagujući na ovo saopštenje, dr Pavlović je napisao sledeće i otkrio o kojim uslovima je reč:

"Upravo smo imali priliku da saslušamo saopštenje gđe Vojtehovski u vezi prethodne emisije "Život priča” gde se pominje čime je bila uslovljena moja tj. naša pomoć Milanu Jevđicu. Osećam obavezu da vam konačno saopštim spisak uslova.

Moji uslovi su bili:

1. Položiti ispit

2. Ocena nije bitna

3. Prosek za napredovanje u karijeri je 8, vodi računa o tome, da se kasnije ne kaješ

4. Dati godinu

Uslov moje supruge:

1. Ocena nije bitna i 6 je za ljude.

Hvala Vam za sve sto šte učinili za mene u proteklih nedelju dana.

Dobrica Pavlović"

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.