KOCIĆI ĆE SUTRA PROSLAVITI SLAVU U SVOM DOMU!  Izvršitelji su se povukli, okupljeni slave! (VIDEO)
Foto: Espreso.co.rs

nakon 7 sati borbe!

KOCIĆI ĆE SUTRA PROSLAVITI SLAVU U SVOM DOMU! Izvršitelji su se povukli, okupljeni slave! (VIDEO)

Članovi ove porodice su godinama trpeli ozbiljne zdravstvene i psihičke probleme..

Objavljeno: 16:54h

Još jedna drama odigrala se danas u ulici Maksima Gorkog, tačnije na raskrsnici sa ulicom Gospodara Vučića. Tamo se iseljavala porodica Kocić. Njih su pokušali da izbace na ulicu šesnaesti put po redu. Ovaj stan je naime, kako saznajemo, sud bez znanja porodice i bez zakonskog osnova prodao na licitaciji!

Dobro jutro, policijo! Opet štitite izvršiteljsku mafiju! NOVO ISELJENJE PODIGLO BG NA NOGE, Seka ostaje na ulici! (UŽIVO)

- Pakao porodice Kocić traje već tri godine. Vansudskim poravnanjem oni su izmirili sva dugovanja i od izvršnog poverioca za to i dobili rešenje koje je predato u Privrednom sudu. U međuvremenu, sud je njihov stan na Vračaru prodao na licitaciji za 25.000 evra, a o istoj porodica nije bila obaveštena. SBPOK je utvrdio da je potpis Predraga Kocića falsifikovan u raznim rešenjima i pozivima od strane sudija i još nekoliko aktera ove pljačke pod zaštitom države - navodi se na Fejsbuk stranici "Kolektivna odbrana stanara"!

foto: Espreso.co.rs

Članovi ove porodice zbog ovog problema godinama trpe ozbiljne zdravstvene i psihičke probleme.

Danas su oni preživeli svoju dramu iznova. Naime, na njihova vrata ponovo su zakucali izvršitelji koji su obili bravu njihovog doma.

Glava ove porodice, Predrag je ceo dan bio u lošem stanju, i kako saznajemo, ovu dramu je podneo izuzetno teško. Naime, njemu se zdravlje znatno pogoršalo i on je proveo ceo dan u krevetu, a intervenisala je i Hitna pomoć koja mu je davala lekove za smirenje.

foto: Espreso.co.rs

Kako je saznao novinar Espresa sa terena, u stanu su bili izvršitelji, a žena, Jasna Kocić je bila više od četiri sata na hodniku jer joj nisu dozvoljavali da se vrati u stan.

- Nisam jela! Ne mogu ni lek da popijem! Povraća mi se! Plačemo sve vreme! Ni u toalet ne mogu da odem! Gde je pravda? - govorila je ona okupljenima.

Stanari i susedi su joj savetovali da ne odustaju, i da iz stana ne izlaze, inače je gotovo.

foto: Espreso.co.rs

- Sutra mi je slava, a evo kako ću da je proslavim - na ulici? Ovo je već 16-ti put da me izbacuju, a ja pitam - gde da idemo, zapomagala je Jasna.

foto: Espreso.co.rs

U stan ove porodice ulazili su nabildovani muškarci koji su pokušavali da izvedu bolesnog Predraga na silu.

Pravni zastupnik ove porodice, Milan Bosika za Espreso je rekao:

- Čovek je poluživ! Ne smem da napustim stan. On je bespomoćan! - govorio je on, a ovako izgleda čovek kog su izvršitelji hteli da izbace na ulicu:

foto: Espreso.co.rs

Potresne prizore posmatrali su svi prisutni:

foto: Espreso.co.rs
foto: Espreso.co.rs

- Ovo nije bezbedno! Ako ovo urade, onda ajde da ubijamo ljude po ulici, jer je to kraj ove države - govorio je advokat!

Milan Bosika je branio vlasnika, nije se pomerao od njega, iako su izvršitelji bili uporni. Iako je utvrđeno da je nebezbedno pomerati čoveka u stanju u kom je, oni su to ignorisali.

- Čovek jedva diše - govorio je advokat Milan Bosika.

SRBIJO, POGLEDAJ ŠTA SI URADILA OVOM ČOVEKU: Doživeo je najveće poniženje u životu, uneredio se dok su ga nasilno iseljavali iz stana! (FOTO)

foto: Espreso

U stanu su dugo bili zaključani advokat, dvojica izvršitelja i Predrag.

Čovek je urlao i vrištao, a oni su hteli na silu da ga iznesu. Kasnije je stigla još jedna patrola policije.

foto: Filip Plavčić

U stan je kasnije ušla ekipa Hitne pomoći, kako bi ukazali pomoć bolesnom čoveku.

foto: Filip Plavčić

On je zapomagao i puzio po podu, a ovo je verovatno najužasnija fotografija koja je obeležila iseljenje jedne porodice.

foto: Espreso.co.rs

Policija je pretila intervencijom protiv solidarnih građana okupljenih u stanu, ukoliko ga ne napuste. Batinaši su bili zaštićeni.

U 1. sobi obezbeđenje navodnog novog vlasnika, u 2. bolestan leži vlasnik stana, u 3. advokat.

Nakon sedam sati borbe, porodica Kocić je uspela da zadrži krov nad glavom!

Advokat, Milan Bosika je za Espreso rekao kako je porodica postigla veliku pobedu, ali da i dalje niko neće mirno spavati. Jasna Kocić je izrazila zabrinutost jer trajno rešenje nije pronađeno, ali trenutno oseća veliko olakšanje.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.