Dobro jutro, policijo! Opet štitite izvršiteljsku mafiju! NOVO ISELJENJE PODIGLO BG NA NOGE, Seka se bori da ostane u stanu! (FOTO)
Foto: Espreso.co.rs

zar opet?

Dobro jutro, policijo! Opet štitite izvršiteljsku mafiju! NOVO ISELJENJE PODIGLO BG NA NOGE, Seka se bori da ostane u stanu! (FOTO)

U znak solidarnosti Seki Petrović, ženi koju iseljavaju, jutros se ispred njenog doma okupio veliki broj građana

Objavljeno: 11:34h

Danas u ulici Svetozara Markovića, ispred broja 28 odigravala se prava drama.

Na pomolu je bilo novo najavljeno iseljenje, a i ovog puta na adresi se okupio veliki broj građana koji su se okupili u znak solidarnosti Seki Petrović, ženi koju iseljavaju.

Na ovoj adresi, iako je iseljenje bilo zakazano za 10 časova, ranije su počeli da se okupljaju građani sa transparentima.

"Dobro jutro policijo! Opet štitite izvršiteljsku mafiju od građana!"

11:22 Danas neće doći do iseljenja, kaže advokat porodice. Ono je odloženo.

10: 50 - Na licu mesta je i pravni zastupnik porodice Petrović.

foto: espreso.co.rs

10: 30 - Pripadnici policije koji obezbeđuju skup rekli su da izvršitelji neće doći. Ipak, okupljeni se ne razilaze i u miru čuvaju dom Seke Petrović.

foto: Espreso.co.rs

Sva dešavanja vezana za ovo iseljenje možete pratitit ovde:

10: 10 - Konstantno sam pod stresom! Ovo je treći put da dolaze. Ja u martu punim 69 godina, a on 71. Gde ćemo mi ovako stari? Mene čeka uskoro još jedna hirurška intervencija, bolesna sam... - rekla je Seka i dodala:

- Optužuju nas da nismo plaćali stanarinu, što nije tačno. Ovo je nezakonito! Mene nisu tužili, samo mog brata jer smo odvojeno domaćinstvo, mi smo rod a ne porodica!

foto: Espreso.co.rs

10 : 00 - U ovoj porodičnoj kući, inače, žive brat i sestra. Investitor je kupio plac 2007. godine i u ugovoru prihvatio da ih ne dira. Već 2008. on je ipak probao da ih iseli na osnovu prve presude i zato dolaze izvršitelji. Kuća u kojoj živi Seka podeljena je na pola a tuži se brat, a ne i sestra, tako da nju ne bi trebalo da izbacuju.

foto: Espreso.co.rs

Seka je za Espreso rekla da je pre nekoliko dana pozvala policija i rekla da dolaze danas.

- Bili su pre mesec dana i bušili na vrata. Međutim, pokazali smo im dokument da smo odvojeno domaćinstvo i tužilaštvo je naložilo da da moramo da budemo obavešteni na vreme - kaže Seka.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.