PITALI SMO VIDOVNJAKE I ASTROLOGE KOJIH 7 BROJEVA ĆE VAM DANAS DONETI 3 MILIONA EVRA! Ovo su kombinacije koje su nam preporučili!
Foto: Filip Plavčić, Shutterstock

vredi pokušati!

PITALI SMO VIDOVNJAKE I ASTROLOGE KOJIH 7 BROJEVA ĆE VAM DANAS DONETI 3 MILIONA EVRA! Ovo su kombinacije koje su nam preporučili!

Što se nas tiče, devojke će biti srećnije ruke

Objavljeno: 07:50h

Radoslav Rade Živanović (47), poznati srpski vidovnjak i vizionar iz Mladenovca, koga su zbog tačnog predviđanja Miloševićevog dolaska na vlast, atentata na Đinđića i hapšenja Karadžića i Mladića prozvali Veda sa Kosmaja, prognozirao nam je totalni i kolektivni neuspeh kada je u pitanju sutarašnje Loto izvlačenje.

IGRALA SAM LOTO ZA SVOJ ROĐENDAN I NAUČILA ŽIVOTNU LEKCIJU! Od čašćavanja neće biti ništa, ali se ne kajem! (FOTO)

foto: Nebojša Mandić/ilustracija

Obzirom da svi priželjkujemo sedmicu rešili smo da okrenemo par vidovnjaka kako bi videli šta nam je činiti.

ODIGRALA SAM LOTO NA SVOJ 27. ROĐENDAN! PREMIJA JE PREKO 3 MILIONA EVRA! Prvo sam se osigurala, a onda napravila dobru računicu! (VIDEO)

foto: Espreso.co.rs

Na pitanje da li će sutra u Loto izvlačenju biti izvučena sedmica i da li će neko od nas biti srećan dobitnik, Radetov odgovor je duplo ne.

OSTAVIO JE KOMENTAR ISPOD MOG TEKSTA I PONUDIO DA ME ODVEDE NA KONCERT IRON MAIDEN! Rešila sam da mu odgovor saopštim UŽIVO! (VIDEO)

foto: Zorana Jevtić

Naime, prema njegovom mišljenju, sutra niko u Srbiji neće izvući sedmicu, a što se nas tiče, novinari će imati više sreće od urednika.

- Prognoziram da će novinari imati više sreće od urednika, i da će dvoje od vas izvući šesticu, troje od vas četvorku, a jedan će dobiti zamenu. Takođe, smatram da će devojke biti srećnije ruke u sutrašnjem izvlačenju, kaže za Espreso vizionar Rade koji daje savete i putem svog SAJTA.

Vidovnjak, Radoslav Raca Sekulić je potvrdio da među nama neće biti srećnog dobitnika.

foto: Nebojša Mandić/Dragana Udovičić

- Niko od vas neće izvući sedmicu, i smatram da će žene sutra više poslužiti sreća. Neke od vas će izvući šesticu, a najviše će biti zamenskih listića. Numerologija nije precizna nauka, i u sistemu predviđanja, sve je pola-pola. Zapravo, predviđanje ide do 80%, a da bilo ko zna tačne brojeve, taj bi prvi igrao Loto, rekao je Raca za Espreso.

foto: Filip Plavčić

Ipak, iako je tačno predviđanje nemoguće, Radoslav je pristao da nam predloži srećne brojeve kako bi mogli da odigramo Loto listić.

U pitanju su brojevi: 26, 13, 15, 34, 3, 8, 10!

Vladimir Pavlović, ezoterista iz Beograda je napomenuo da ne gleda Loto, ali da vidi da sedmica neće biti izvučena.

- Ni sutra niko neće izvući sedmicu, ne samo među vama, nego uopšte ako će vam biti lakše. Ja ne mogu da predvidim tačne brojeve koji će biti izvučeni, ali mogu da vam preporučim neke, rekao je Vladimir za Espreso.

Ja lično bih igrao kombinaciju: 5, 15, 16, 17, 27, 28 i 29.

Zanimljivo je da skoro pet puta češće na Lotou dobijaju muškarci nego žene. Ipak, vidovnjaci su prognozirali da će devojke sutra voditi igru. Mi ćemo otići da uplatimo Loto sa ovom kombinacijom brojeva, a vi slobodno prepišite i ne zaboravite, sreća prati hrabre!

(J. J.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.