OSTAVIO JE KOMENTAR ISPOD MOG TEKSTA I PONUDIO DA ME ODVEDE NA KONCERT IRON MAIDEN! Rešila sam da mu odgovor saopštim UŽIVO! (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

NEPROCENJIVa reakcija

OSTAVIO JE KOMENTAR ISPOD MOG TEKSTA I PONUDIO DA ME ODVEDE NA KONCERT IRON MAIDEN! Rešila sam da mu odgovor saopštim UŽIVO! (VIDEO)

Pogledajte kako je Miloš reagovao kad nas je ugledao i da li je priznao da je on autor zanimljivog komentara koji je osvanuo na Espresu...

Objavljeno: 23:00h

Nakon što sam uplatila Loto listić, objaviljen je i tekst o tome, a ubrzo su usledili i komentari. Ipak, jedan se izdvojio po svojoj originalnosti jer sam dobila poziv koji se ne odbija. Odlučila sam da posetim autora ovog zanimljivog komentara.

ODIGRALA SAM LOTO NA SVOJ 27. ROĐENDAN! PREMIJA JE PREKO 3 MILIONA EVRA! Prvo sam se osigurala, a onda napravila dobru računicu! (VIDEO)

Pogledajte kako je Miloš reagovao kad nas je ugledao i da li je priznao da je on autor zanimljivog komentara.

IGRALA SAM LOTO ZA SVOJ ROĐENDAN I NAUČILA ŽIVOTNU LEKCIJU! Od čašćavanja neće biti ništa, ali se ne kajem! (FOTO)

Iako nisam bila "srećne ruke" jer nisam "ubola" ni dvojku u jučerašnjem Loto izvlačenju, ne osećam se kao gubitnik. Pored raznih komentara koji su "na istu foru", jedan mi je zapao za oko.

U pitanju je ponuda za koncert Mejdena koji će se održati u junu sledeće godine u Beogradu.

"Đole HM" kako sebe naziva mi je napisao podugačku ponudu, ali mi je i poželeo sreću u izvlačenju. Obzirom da sam ostala praznih džepova, a Mejdene obožavam "iako tako ne izgledam", odlučila sam da prihvatim njegovu ponudu.

- Baš mi je simpatična ova vaša J.J. Rado bih je provozao na svom Harliju, kad ponovo otopli... Želim joj da dobije, pa makar me i ne častila. P.S. Ne deluje mi da je u tom fazonu, ali ako je zainetresovana za koncert Iron Maiden/Judas Priest/Antrax, sledećeg juna u Areni, neka se javi u odgovoru na komentar.

foto: Espreso.co.rs

Đole, ispostaviće se Miloš, nije dobio odgovor preko sajta, već sam odlučila da ga nađem i da da mu lično kažem da prihvatam njegovu ponudu.

Preko IP adrese smo ga locirali, i uprkos mom skepticizmu, pronašli. Lokaciju nećemo otkrivati, a Miloša smo posle par poziva i malo čekanja, uspeli da upoznamo. On nije negirao ništa već smo se upoznali i pružili jedno drugom ruku.

- Nisam napisao komentar jer sam mislio da ćeš dobiti sedmicu, bilo je iskrenije od toga. Moja ponuda i dalje važi, rekao mi je Miloš.

Pošto sam veliki fan Mejdena, kao i on, dogovor je pao.

(J. J.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.