Markov otac je 16 godina radio za državu: SAD JE TEŠKO BOLESTAN, a NE MOŽE DA SE LEČI zbog SUMANUTOG PROPUSTA!
Foto: Espreso.co.rs

borba za život...

Markov otac je 16 godina radio za državu: SAD JE TEŠKO BOLESTAN, a NE MOŽE DA SE LEČI zbog SUMANUTOG PROPUSTA!

Porodica Beloica suočava se sa poteškoćama koje Markovog oca mogu koštati života

Objavljeno:

Marko nam objašnjava da je više puta posetio direktora preduzeća "Beli izvor", Dragoslava Blagojevića, kao i predsednika opštine Vrnjačka banja, Bobana Đurovića. Prema njegovim rečima, više puta mu je obećavano da će učiniti sve da pomognu njegovoj porodici, ali nažalost, dosad nisu uradili ništa.

foto: Espreso.co.rs

- Ne treba mom ocu od njih pomoć, mom ocu treba samo ono što mu pripada po zakonu i Ustavu, a to je pravo da se leči, pravo na život - navodi Marko.

On dodaje da njegova porodica čak i ne zna od čega Vojislav boluje, jer nema novac da ode i plati preglede na privatnoj klinici. Prema Markovim rečima, ležao je jednom u Vrnjačkoj bolnici i troškove tog lečenja je firma platila - jedva! Tada je u veoma teškom stanju primljen u bolnicu jer je iskašljavao krv, a pritisak mu je bio 180 sa 110. Ipak, to nije jedina muka sa kojom se bori. Vojislav ima i kilu na vratu, a šta je uzrok - ne zna se. Pored toga on je srčani bolesnik i jedna noga mu je kraća dva santimetra.

foto: Espreso.co.rs

Marko nam priča da je tom prilikom, lekar koji ga je hospotalizovao i lečio kao hitan slučaj, tražio da Vojisav hitno dobije zdravstvenu knjižicu i da se uputi na lečnje van Vrnjačke banje. Lekar je napisao zahtev predsedniku opštine, međutim ništa se nije uradilo po tom pitanju.

foto: Espreso.co.rs

Marku se čini da njegovim mukama nema kraja. Želi da pomogne ocu na bilo koji način, ali je nemoćan. Ruke su mu vezane, jer oni koji su trebali da rade svoj posao i Vojislavu obezbede zdravstveno osiguranje, za njega nisu marili. Kako i sam kaže, on bi pronašao posao i radio da zaradi novac, ali je nakon saobraćajne nesreće koju je doživeo, polomio ključnu kost i nije u potpunosti sposoban za rad.

Marko putem našeg portala moli nadležne da mu pomognu i da ne guraju njegovog oca u provaliju.

- Molim vas pomozite nam. Pomozite meni, spasite mi oca, pomozite mi da istrajem u ovoj borbi i da moj tata dobije ono što mu pripada, jer ja ne želim ništa više i ništa manje od onoga što mu po zakonu sleduje.

foto: Espreso.co.rs

(M.B.)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.