Dušica ima 65 godina a izgleda kao BOMBA: Posetili smo Miss senior Srbije, a žene su svojim izgledom izazvale opšti haos! (FOTO)
Foto: Ilustracija/Espreso.co.rs

Miss senior srbije

Dušica ima 65 godina a izgleda kao BOMBA: Posetili smo Miss senior Srbije, a žene su svojim izgledom izazvale opšti haos! (FOTO)

Danas je na takmičenju Miss senior Srbije, žiri imao težak zadatak da odabere najlepšu od 12 kandidatkinja dama starijih od 60 godina

Objavljeno: 11:21h

Dušica je za Espreso rekla da je razvedena i u novoj srećnoj ljubavi sa svojim dečkom.

- Imam dečka, ali ako bude još kandidata posle takmičenja, ja ništa ne propuštam – rekla je ona kroz osmeh i dodala da je bila skeptična, ali da se sada oseća veoma uzbuđeno i da je adrenalin sveprisutan.

- Ja sam ovo prihvatila kao igru, te sam se prema tome i vodila. Na kraju je rezultiralo pobedom – rekla je Dušica.

foto: Ilustracija/Espreso.co.rs

Nova miss senior Srbije ima ćerku i dvoje unučića, a sa kim će uživati u nagradi, odnosno koga će povesti na nagradno putovanje u banju - još nije odlučila. Kako i sama kaže, možda će to biti neka dobra prijateljica, možda dečko, a možda pak i neko treći.

Čestitamo svim damama i želimo im da nastave da budu tako lepe, šarmantne i da plene pozitivom... A mi kad dođemo u njihove godine, pa, snaćićemo se valjda nekako ako budemo upola tako vrckavi i puni energije.

(M.B.)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.